2777
2789

نه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ دوره رفتم یه عالمه هزینه کردم دوره اخر که با این دستگاها که ژل نمیزنن و خنک کننده داره اسمشو یاد ندارم ۱۳ جلسه رفتم تا وقتی میری خوبه ولی کافیه یه ماه نری دوبرابر قبل میشه 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 
اگه موهات ضخیم هست لیزر کن وگرنه بد میشه 

موهای صورتم زیاد ضخیم نیس یکمی ضخیمه ولی سیاهو بلنده دو سه میلی میشه

میگن اگ کرکی باشه موها ضخیم میشه بعد میره درسته یا کلن بعد ضخیم شدنش نمیره

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
موهای صورتم زیاد ضخیم نیس یکمی ضخیمه ولی سیاهو بلنده دو سه میلی میشه میگن اگ کرکی باشه موها ضخیم می ...

من ضخیمم بود خیلی هم سیاه ولی فایده نداشت میگف اپراتور تا اخر عمر باید بیای وگرنه باز برگت میخوره فقط فاصله اش زیاد میشع مثلا دوسالی یبار ولی در هر صورت کامل نمیشه قطع کنی 

۳ دوره رفتم یه عالمه هزینه کردم دوره اخر که با این دستگاها که ژل نمیزنن و خنک کننده داره اسمشو یاد ن ...

ینی تا اخر عمر باس لیزر کنی،الان برات بدتراز قبل شده

من ضخیمم بود خیلی هم سیاه ولی فایده نداشت میگف اپراتور تا اخر عمر باید بیای وگرنه باز برگت میخوره فق ...

دوسالی یبار ک خوبه کل هزینه ی وکس و فلانم نمیشه

ینی تا اخر عمر باس لیزر کنی،الان برات بدتراز قبل شده

اره .الان کم کم داره برمیگرده و موها زیاد میشه تازه به من گفت اگر قصد باردار شدن داشته باشی ۶ ماه قبل اقدام نباید بیای تو بارداری هم ممنوعه ۶ ماه اول شیردهی هم نتیجه نمیگیری گفتم پس کامل برمیگرده گفت اره دیگه 

دوسالی یبار ک خوبه کل هزینه ی وکس و فلانم نمیشه

من برام هزینه اش اخه مهم نبود اینکه هنوز قصد بارداری دارم و هی باید برم و ول کنم سخت بود اگر دیگه کلا کسی قصد بارداری نداشته باشع میتونه بره و ادامه بده