2777
2789

عزیزای دلم رشتم انسانیه و فقط میخام پایه ۱۲ بخونم ۲ روز ۲ روز تقسیم کردم ک ی کتابو ببندم 

ساکن کرجم گفتم تا ۱۵ هزار دعوت ب مصاحبه میشم بگید ک میشه؟؟🥺🥺

خیلی روزای سختی دارم تنها امیدم ب این قبولی قبول شم راحت میشم

از ديشب چن بار تايپيك تو ديدم 

والا حقيقتش اينايي كه مثل شما دير شروع ميكنن هي امروز فردا ميكنن دياد ديدم فكر نكنم اصلا شما باز كني كتابو 

بجاي تايپيك اگه واقعا قصدت شروعه گوشيو اين مدت بزار كامل كنار 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

اگه قول بدی نی‌نی سایت و گوشی رو بذاری کنار و تا روز آزمون با انگیزه درساتو بخونی و منتظر رند شدن ساعت و تاریخ نباشی آره میشه

فقط آزمون سال قبل رو ببین که بدونی سوالات به چه صورت طرح میشن

مدام هم چیزایی که خوندی رو مرور کن و آزمون بده

موفق باشی ♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از ديشب چن بار تايپيك تو ديدم  والا حقيقتش اينايي كه مثل شما دير شروع ميكنن هي امروز فردا ميكن ...

اره اخه عزیزم شرایطم خیلی سخته مشکل بزرگی دارم ک دارم تحملش میکنم اما ی امید میخام ببینم میشه این قبولی من از این مشکل نجات میده 

عریزم رتبه ۱۱ هزار میتونم بیارم؟

این سوال‌خیلییی کلی هست من اصلا نمیدونم هوشت حافظت و پایه‌ات در چه حده چیا بلدی چقد قراره تلاش کنی

ولی اگه هی این سوال رو از بقیه بپرسی و مدام بگی میتونم نمیتونم مطمئن باش ک نمیتونی

اونی میتونه که از همین لحظه بدون توجه ب نتیجه فقط بخونه تا روز کنکور