2777
2789

سلام دوستان من دخترم اخلاق خاصی داره که 9ماه رفت پیش دبستانی ولی یک کلمه حرف نزد با دوستاش.هیچ شعری و نخوند تو کلاس.

خلاصه میخوام یه مدرسه خوب ثبت نامش کنم.خودمون کرج نیستیم ولی قراره بخاطر دخترم بیاییم کرج.سمت خیابون بهار یا طالقانی مدرسه خوب میشناسید؟ ؟؟؟؟

لطفا معرفی کنید

ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا فکر میکردم خجالتیه اما به مدته دارم مطمین میشم مغروره

آخی عزیزم.. کمکش کن غرورش رو ترک کنه که در زندگی آینده اش موفق باشه. غرور سد بزرگیه برای داشتن یک زندگی نرمال و ...

بنظرم بیشتر از اینکه نگران پیدا کردن مدرسه باشی، اورژانسی بفکر مشاوره گرفتن باش. باید دخترت رو نجات بدی..

آخی عزیزم.. کمکش کن غرورش رو ترک کنه که در زندگی آینده اش موفق باشه. غرور سد بزرگیه برای داشتن یک زندگی نرمال و ...بنظرم بیشتر از اینکه نگران پیدا کردن مدرسه باشی، اورژانسی بفکر مشاوره گرفتن باش. باید دخترت رو نجات بدی..

عزیزم مشاوره کرج پیدا نکردم.تهران بردمش.مشاوره هم قرار شد کارگاه که شروع شد خبر بده تا ببرمش.اما هنوز به این مشاورهم اعتماد کامل ندارم که کاری از دستش بر بیاد

اینجا هم نظر خواهی کردم مهد دولتی ببرم یا غیر انتفاعی  اکثریت گفتن دولتی و منم بردم دولتی که مثلا لوس نشه و حرف بزنه.اما پشیمونم میگم کاش بردم غیر انتفاعی شاید بیشتر وقت میذاشتن براش و تا الان حرف زده بود

عزیزم مشاوره کرج پیدا نکردم.تهران بردمش.مشاوره هم قرار شد کارگاه که شروع شد خبر بده تا ببرمش.اما هنوز به این مشاورهم اعتماد کامل ندارم که کاری از دستش بر بیاد

پشت گوش ننداز‌ 

تا وقتی که سن دخترت کمتر هست، انعطاف پذیریش راحتتره.

اجازه نده به مغرور بودن عادت کنه.

ببرش یه جای دیگه...

پشت گوش ننداز‌ تا وقتی که سن دخترت کمتر هست، انعطاف پذیریش راحتتره. اجازه نده به مغرور بودن عادت کنه.ببرش یه جای دیگه...

خیلی سخته  مشاور مورد اعتماد پیدا کردن.من نمیشناسم کسی و اینجا هم هروقت کمک اینمدلی میخوای انگار هیچ کس نیست.خودمم نگرانم اگر بخواد اینطوری ادامه بده که خودش داغون میشه.کلاس موسیقیش و بخاطر حرف نزدن  نشد ادامه بده با اینکه خیلی دوست داشت

اینجا هم نظر خواهی کردم مهد دولتی ببرم یا غیر انتفاعی  اکثریت گفتن دولتی و منم بردم دولتی که مثلا لوس نشه و حرف بزنه.اما پشیمونم میگم کاش بردم غیر انتفاعی شاید بیشتر وقت میذاشتن براش و تا الان حرف زده بود

هیچ معلم و مدرسه ای دلسوز تر از مادر نیست.

درسته که میگن مدرسه جای تعلیم و تررربیت! هست. منتها بین اون همه بچه ممکنه این مشکل دخترتون رو کسی متوجه اش نشه...

خودت دست به کار شو مسئولیتش رو گردن بگیر. باور کن قبل از معلم و مدرسه و ... مسئول بچه ات خودت هستی.

مرسی ازراهنماییت عزیزم.تلاشم و میکنم

ایشالا موفق باشی..

البته اینم بگم حرف نزدن تا این حد! شاید چیزی فراتر از خجالت یا غرور باشه. نمیخوام نگرانت کنم. مواظب دختر کوچولوت باش. خدا حافظتون باشه.

هیچ معلم و مدرسه ای دلسوز تر از مادر نیست.درسته که میگن مدرسه جای تعلیم و تررربیت! هست. منتها بین اون همه بچه ممکنه این مشکل دخترتون رو کسی متوجه اش نشه...خودت دست به کار شو مسئولیتش رو گردن بگیر. باور کن قبل از معلم و مدرسه و ... مسئول بچه ات خودت هستی.

بله عزیزم خودمم خیلی وقته پیگیر مشاوره هستم.

الان وقت مدرسه هستش حداقل میخوام مدرسه ای پیدا کنم که معلمای خوب و دلسوزی داره. خودمم درکنارش انشالله مشاوره میبرم

ایشالا موفق باشی..البته اینم بگم حرف نزدن تا این حد! شاید چیزی فراتر از خجالت یا غرور باشه. نمیخوام نگرانت کنم. مواظب دختر کوچولوت باش. خدا حافظتون باشه.

احتمالا منظورت اتیسم باشه.

ولی مشاور گفت نیست.با بازی درمانی درست میشه.

ممنونم

2810