2777
2789

سلام با مردی که نه قدر محبت می‌دونه...نه پیشم میشینه هرجا من بشینم یک متر فاصله میگیره ازم...روزای تعطیلی تو اتاق می‌ره یکسره با گوشی سرگرمه یا میخابه....سربه سرمم زیاد می‌ذاره منظورم شوخی هست...ولی همش گوشی دستشه...جایی که خواهر مادرش باشن می‌ره کنار اونا میشینه...منم دو سه روزه نه کنارش میخابم نه کنارش می‌شینم سر سفره هم با فاصله می‌شینم ازش...فک میکنم دیگه بهش نزدیک نشم چون احساس حقارت بهم دست میده وقتی میبینم اون از من فاصله میگیره...میخام قوی باشم بتونم همین راه رو ادامه بدم بهش متکی نباشم واسم مهم نباشه دیگه...ولی از درون دارم داغون میشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان چیکار می‌کنی...داغون نمیشی😢

تا دلت بخاد داغونم اوایل همش هی خودمو کوچیک میکردم که بهم محبت کنه ولی دیدم همش دوسه روز بهتر میشه و بعد برمیگرده سر حالت اول منم دیگه فقط میسوزم و میسازم

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍
من سه روزه باهاش کاری ندارم  امشب شام دلم براش سوخت صداش کردم بیاد غذا بخوره  خاستم تحری ...

بی تفاوت باش بهش میدونم نمیشه چون خودمم از داخل قلبم انگار درد میگیره ولی هی خودمو میزنم به بیخیالی

تا چند سال دیگه میسوزی و میسازیم ؟ تو ب دنیا اومدی ک فقط بسوزی و‌ بسازی ؟

چون دوستش دارم اینجوری شدم 🙂 همش میگم عیبی نداره 

بی تفاوت باش بهش میدونم نمیشه چون خودمم از داخل قلبم انگار درد میگیره ولی هی خودمو میزنم به بیخیالی

امشب واقعا نمی‌دونم چم‌ بود .نتیجه ی این چند روز رو ب باد دادم .وقتی داشت می‌خوابید رفتم پیشش گریه ام گرفت .گفت برا چی ناراحتی میرم طلاقت میدم دیگه برو بخواب ساعت یازدس

امشب واقعا نمی‌دونم چم‌ بود .نتیجه ی این چند روز رو ب باد دادم .وقتی داشت می‌خوابید رفتم پیشش گریه ا ...

نمیدونم واقعا چطوری میتونن انقد ریلکس باشن در حالی که ما از درون میسوزیم

2810