sh_is_me مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 231 عنوان عزیزانی ک آیفون دارن یا جدیدا خریدن بیاید لطفا 135 بازدید | 32 پست سلام بچه ها ی سوال داشتم گفتم ک من قصد دارم آیفون بخرم خیلی دو دلم چون پولش زیاده و میترسم پشیمون بشم بنظز شما ارزش داره اینهمه پول بدی؟بگید بهم لطفا راهنمایی کنید🥲❤️ تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ 1403/01/11 | 22:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
الهاممممممممممم عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 20027 چرا نداشته باشه بینظیره البته مدل انتخابی و بودجه هم تاثیر گذاره قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼🦯وزن هدف۶۵
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10557 اگه به ایفون عادت نداری سامسونگ همون کارای ایفون رو میکنه شاید بهتر پولشم کمتره هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6302 بستگی به خودت داره … اگر چیزای واجبی برای خرج کردن داری به نظرم اونقدرا چیز واجب و خاصی نیست در ضمن بعد یه مدت برات خیلیییی عادی میشه منم بهم هدیه دادن ولی هنوز یادم میفته اعصابم خورد میشه ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
هویجک11 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 6980 راستشو بخای فقط برا پز خوبه اگه ظاهر برات مهمه بخر حتما لطفا بقیه ریپ نزنن
sh_is_me مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 231 چرا نداشته باشه بینظیره البته مدل انتخابی و بودجه هم تاثیر گذاره ۱۳ نرمال مد نظرمه ،ولی این چن ماه نجومی شد قیمتش تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 35464 بیشتر واسه کلاسش میخرن چون تحریم هستیم کارایی زیاد نداره ولی اگه ب دلت هست بخر تا خودت تجربه کنی صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری
sh_is_me مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 231 بستگی به خودت داره … اگر چیزای واجبی برای خرج کردن داری به نظرم اونقدرا چیز واجب و خاصی نیست در ضمن ... اره واقعا چیز واجبی نیست فقط خیلی دوس دارم داشته باشم🥲 تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ
الهاممممممممممم عضویت: 1398/12/23 تعداد پست: 20027 ۱۳ نرمال مد نظرمه ،ولی این چن ماه نجومی شد قیمتش ۱۳که دیگه توش تقلب اومده اساسی ۱۴یا ۱۵رو اقساطی هم میدن قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼🦯وزن هدف۶۵
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6302 اره واقعا چیز واجبی نیست فقط خیلی دوس دارم داشته باشم🥲 اگر چیزای دیگه ای نیاز داری اونا رو ترجیح بده ولی اگر همینطوری ۱۰۰ میلیون داری کاری به کارش نداری بخر …منم خیلی دوست داشتم داشته باشم ولی خیلی برام عادی شد بعد ۳ ماه ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
sh_is_me مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 231 اگه به ایفون عادت نداری سامسونگ همون کارای ایفون رو میکنه شاید بهتر پولشم کمتره نه آیفون نداشتم قبلا،بیشتر واسه تولید محتوا نیاز دارم و چون نداشتم قبلا جالبه واسم دوس دارم داشته باشم تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ
شوگر_مامی_کوچک عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 10557 نه آیفون نداشتم قبلا،بیشتر واسه تولید محتوا نیاز دارم و چون نداشتم قبلا جالبه واسم دوس دارم داشته با ... اینو بدون فقط داری برای ظاهرش پول میدی چون نصف چیزاش تحریمه درحالی که سامسونگ اینطور نیست. باز فکراتو بکن پول کمی نیست هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿 اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁
sh_is_me مدیر استارتر عضویت: 1403/01/11 تعداد پست: 231 اگر چیزای دیگه ای نیاز داری اونا رو ترجیح بده ولی اگر همینطوری ۱۰۰ میلیون داری کاری به کارش نداری بخ ... والا چیزی ک نیاز ندارم فقط مامانم میگه این پولو بده طلایی چیزی بخر ،۱۰۰تومن ندارم😂😂شما چ مدلی دارید؟ من ۱۳ نرمال مد نظرمه ۴۲ ایناس تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ