2777
2789

سلام بچه ها ی سوال داشتم گفتم ک من قصد دارم آیفون بخرم خیلی دو دلم چون پولش زیاده و میترسم پشیمون بشم بنظز شما ارزش داره اینهمه پول بدی؟بگید بهم لطفا راهنمایی کنید🥲❤️

تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ ، تُنسى كمصرع طائرٍ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به ایفون عادت نداری سامسونگ همون کارای ایفون رو میکنه شاید بهتر پولشم کمتره

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

بستگی به خودت داره … اگر چیزای واجبی برای خرج کردن داری به نظرم اونقدرا چیز واجب و خاصی نیست در ضمن بعد یه مدت برات خیلیییی عادی میشه 

منم بهم هدیه دادن ولی هنوز یادم میفته اعصابم خورد میشه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
چرا نداشته باشه بینظیره  البته مدل انتخابی و بودجه هم تاثیر گذاره

۱۳ نرمال مد نظرمه ،ولی این چن ماه نجومی شد قیمتش 

بستگی به خودت داره … اگر چیزای واجبی برای خرج کردن داری به نظرم اونقدرا چیز واجب و خاصی نیست در ضمن ...

اره واقعا چیز واجبی نیست فقط خیلی دوس دارم داشته باشم🥲

اره واقعا چیز واجبی نیست فقط خیلی دوس دارم داشته باشم🥲

اگر چیزای دیگه ای نیاز داری اونا رو ترجیح بده ولی اگر همینطوری ۱۰۰ میلیون داری کاری به کارش نداری بخر …

منم خیلی دوست داشتم داشته باشم ولی خیلی برام عادی شد بعد ۳ ماه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
اگه به ایفون عادت نداری سامسونگ همون کارای ایفون رو میکنه شاید بهتر پولشم کمتره

نه آیفون نداشتم قبلا،بیشتر واسه تولید محتوا نیاز دارم و چون نداشتم قبلا جالبه واسم دوس دارم داشته باشم

نه آیفون نداشتم قبلا،بیشتر واسه تولید محتوا نیاز دارم و چون نداشتم قبلا جالبه واسم دوس دارم داشته با ...

اینو بدون فقط داری برای ظاهرش پول میدی چون نصف چیزاش تحریمه درحالی که سامسونگ اینطور نیست. باز فکراتو بکن پول کمی نیست

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

اگر چیزای دیگه ای نیاز داری اونا رو ترجیح بده ولی اگر همینطوری ۱۰۰ میلیون داری کاری به کارش نداری بخ ...

والا چیزی ک نیاز ندارم فقط مامانم میگه این پولو بده طلایی چیزی بخر ،۱۰۰تومن ندارم😂😂شما چ مدلی دارید؟ من ۱۳ نرمال مد نظرمه ۴۲ ایناس