بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شوهرم خوبه ولی خانوادش واقعا اذیت میکنن.اخلاق شوهرمم مثل اونا نیست .خودشم میگه انگار من بچه اینا نیستم .ولی شاید ازدواج نمیکردم چون خیلی سال طول کشید با شوهرم اخت بشیم .نمیگم من خیلیی خوبم ولی خانوادش حزب بادن واین واقعا اذیت کنندس
عشق عاشقی اومد جلو همین ک ازدواج کردیم شروع کرد گوه بازی کم کم فهمیدم معتاد و زن بازه بعد دوسال بیشتر هرکاری کردم درست نشد الان پنج ساله زنشم هیچ جوره نتونستم درستش کنم نگو قبل من اینکاره بوده😔جسم روحمو کشت با یه بچه بدبخت آوارم کرد
یه کانال هست توی ایتا خیلی در مورد زندگی رن و شوهری تلاش میکنه دوره زوج درمانی هم داره که خیلیا ازش نتیجه گرفتن فکر کنم هشتک سید_حسینی رو جستجو کنین بیاره یا آموزشگاه سید حسینی خانواده
البته الان ثبت نام زوج درمانیش تموم شده ولی همون مطالب کانالشونم خوبه
گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم. .........