2777
2789
عنوان

مامانا که بچه بزرگ کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 28 پست
الان بچه ها میگن اسهال باعث دفع ویروسش میشه به نظرت یکی دو روز صبر کنم اگه ادامه داشت بعد پدی لاکت ب ...

نه عزیزم چه ربطی به دفع ویروس داره 

ویروس از طریق با تکثیر منتشر میشه دفع مواد دفعی بدن و باکتریه 

عملکرد ویروس با باکتری فرق داره

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم چه ربطی به دفع ویروس داره  ویروس از طریق با تکثیر منتشر میشه دفع مواد دفعی بدن و باکت ...

میخواستم بگم دفع عفونت اشتباه گفتم ویروس

رفتم دکتر گفت همه جاشو عفونت گرفته ام ول زد چرک‌خشک خارجی قوی داد و پدی لاکت و پلارژین و زینک 

امروز هم باز بردم چکش کرد خداروشکر به بستری نیاز داره داره کم کم خوب میشه

...
نه دلیلش عفونت روده بود کلا بچم‌بدنش عفونت گرفته بود دکتر می‌گفت ویروسها تو‌بدن همه بچه ها همینجوره

انشالله که زودتر خوب میشن .‌‌‌..‌..دختر منم مریض شد بعد همسرم بعدش هم من عیدمون زهر مار شد

انشالله که زودتر خوب میشن .‌‌‌..‌..دختر منم مریض شد بعد همسرم بعدش هم من عیدمون زهر مار شد

منم همینطور ولی عیب ندارد مهم سلامتی بچه هامونه انشالله زودتر دختر گلن خوب بشه همینطور خودت و شوهرت 

...

عزیزم بزار اسهاش باشه یک روز زود بند نیار تا ویروس از معده و روده خارج بشه.ولی کنترل کن زیادنشه.بهش کته و ماست ساده بده.دوغ هم خوبه.موز کال و سفت هم خوبه.لبنیات بجز ماست اصلا نده.کلا هیچی بجز ایناکه گفتم نده چون شدیدش میکنه.راستی آب خیلی بده بهش.اگر او آر اس هم میخوره عالیه.انشالله زود خوب بشه

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم بزار اسهاش باشه یک روز زود بند نیار تا ویروس از معده و روده خارج بشه.ولی کنترل کن زیادنشه.بهش ...

ممنون عزیزم بردمش دکتر بهش آنتی بیوتیک داد اسهال نداره‌دیگه داره کم کم خوب میشه 

...
میخواستم بگم دفع عفونت اشتباه گفتم ویروس رفتم دکتر گفت همه جاشو عفونت گرفته ام ول زد چرک‌خشک خارجی ...

خب خدا رو شکر انشاالله زودتر خوب شه 

من فک کردم دکتر بردی حالا برای پدی لاکت سوال می کنی 

پدیلاکت کلا باکتری های مفید روده ای رو تقویت می کنه و ضرر نداره 

ولی همیشه این از من به تو بعنوان مادر دوتا بچه نصیحت وقتایی که بچت حالش بد میشه از حالت نورم خارج میشه صد در صد ببرش متخصص کودکان

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خب خدا رو شکر انشاالله زودتر خوب شه  من فک کردم دکتر بردی حالا برای پدی لاکت سوال می کنی  ...

عزیزم مسافرت بودم بیمارستان و دکتر شهر دیگه برده بودم نفهمیده بودن

...