2777
2789
بخدا سینگلی بهتره تا تحمل اینجور مردا که همش دنبال ...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اره

مردی باید باشه  ادمو بخاطر خودش بخاد

عاشق باشه

ن صرفا برا رابطه ازدواج بکنه

من هم نیمه شبی بدون خداحافظی خواهم رفت.....🖤🕊️

آفرین . مردهای واقعی می خوان عشق رو فقط با یه نفر تجربه کنند برای همین دنبال هر کاری نمی رن .. ...

دقیقا 

و این هم از نظر روحی روانی و هم جسمی تاثیرات خیلی خوبی روی آدم داره.

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
اره مردی باید باشه  ادمو بخاطر خودش بخاد عاشق باشه ن صرفا برا رابطه ازدواج بکنه

فکر نکنم دیگه مردایی پیدا بشن که فقط آدمو به خاطر خودش بخوان و واقعا عاشق باشن

فک کنم نسلشون منقرض شده

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                                          حرفی سخنی؟؟؟   😉                                            https://daigo.ir/secret/8451111626                                  باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌
یعنی هیچ علاقه ای به خود دختر ندارن؟ منظورم اینکه عاشق نمیشن؟

عشق مردها یک بعدی نیست . همه ی این ها توی یه پکیج هست اما بعضی هاش مهمتره

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
2804
چرااا حتما هست ولي هر کاري کنی باز اون انگیزه است شما رو جذب جنس مخالف میکنه با عشق لذتش فقط بیشتره& ...

اره درست میگی.

من درمورد همسایمون ازت مشاوره گرفتم؟ الان وقت داری تعریف کنم نظرتو بگی؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
جوابا رو توروخدا  روز به روز دارک تر میشه اینجا  آپدیت لازمم

هر دفعه میام اینجا به شکلای مختلف برگام میریزه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌                                          حرفی سخنی؟؟؟   😉                                            https://daigo.ir/secret/8451111626                                  باید عرض کنم خدمتتون که زن جانی دپم😌
2805
فکر نکنم دیگه مردایی پیدا بشن که فقط آدمو به خاطر خودش بخوان و واقعا عاشق باشن فک کنم نسلشون منقرض ...

اره

والا اطرافیان ما هیچکدوم عاشق نشدن

ماماناشون بهشون گفتن:

پسر داره سن و سالت بالا میره موهات سفید میشه

زودتر زن بگیر🤣🤣😂😂

همینطوری ازدواج میکنن🙄🙄😐😐

من هم نیمه شبی بدون خداحافظی خواهم رفت.....🖤🕊️

طرف نداره شکم خودش و زنشو سیر کنه میره ۴ تا ۴ تا بچه درست میکنه  بابا علی دایی که میلیاردره فق ...

خخخخ.....این علی دایی رو زیاد شنیدم راجع ب بچه میگن مثالشو.....بعله صحیح....

اکیپ #سوگولی های سایت     هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو‌ درمیارم،😝😝

دقیقا  و این هم از نظر روحی روانی و هم جسمی تاثیرات خیلی خوبی روی آدم داره.

بشدت لذت بخشه با کسی ازدواج کنی که اولین نفر و آخرین نفر توی زندگیت بوده و خواهد بود

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
2801