2777
2789
عنوان

میخوام برای حاجترواییمون واقعه و توحید بخونم خواستید بگید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1264 بازدید | 144 پست

فهیمه

التماس دعا

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
رویا

ایشالا هزار برابرش به خودتون برگرده ممنونم

دعا کنید 

منتظر جوابیم مثبت بشه

با کسی که دوسش دارم زود ازدواج کنم 

ممنونم بازم:)

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرسین  
2804

سلام حمیده هستم برام دعا مشکلاتم حل بشه 

آرامش آسایش برام دعا کن

التماس دعا فراوون

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
لطفاً دعا کن خدا پسرم را به راه راست هدایت کنه و معجزه ای اتفاق بیفته    

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله

خدا ان شالله عاقبت بخیرش کنه

هان مشو نوامید چون واقف نه ای از سر غیب باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور. اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری (س) .خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار. الْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ. 🍀《خدایا آخر و عاقبت کارهای ما را ختم بخیر کن》
2805
2801