2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
بچه ها میگم بهتر نیست حالا که خانم تهرانی اینجا هستن دست از درست کردن مملکت و سیاست بردارین در مورد مشکلات جدید سایت ازشون بپرسیم؟

نه عزیزم فکر کنم برای خیلی ها مشکلات مملکت و آینده زندگی خودشون و بچه هاشون خیلی بیشتر از مشکلات و آینده سایت اهمیت داشته باشه !

یا رَب نظر تو برنگردد ...
وهمچنین این پستشون

برین یقه ی مولانا رو بگیرید .به همه چی گیر میدین مگه دیکتاتوری غیر از اینه که همه چی قدغن میشه ؟ میگن فحشو بندازی زمین صاحبش برمیداره

یار دبستانی من با من و همراه منی چوب الف بر سر ما بغض من و آه منی حک شده اسم من و تو رو تن این تخته سیاه ترکه بیداد و ستم مونده هنوز رو تن ما

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سایتی که داری مدیریت میکنی    حتی یه فونت درست حسابی نداره 😐کلمات نصفه تایپ میشه نمیخوای  به این چیزا رسیدگی کنی  ولی نگران فیل تر شدن سایتی. عجبا از این مدیریت 😐😐

موارد فنی دارند اصلاح میشن و این موضوع ربطی به محتوای این تاپیک نداره

خطاب به پلیس فتا:

چون تو هستی پلیس یا قاضی،

من به کورتاژ خود شدم راضی؛

میروم من از این سراچه پست، 

رفت یکدانه مشتری از دست؛ 

آرزوی من، آزادی زنان ایران و تساوی حقوق آنها با مردان است.من به رنجهایی که خواهرانم در این مملکت در اثر بی‌عدالتی مردان می‌برند، کاملاً واقف هستم و نیمی از هنرم را برای تجسم دردها و آلام آنها به کار می‌برم. آرزوی من ایجاد یک محیط مساعد برای فعالیتهای علمی، هنری و اجتماعی زنان است.(فروغ فرخزاد)

مامان أمير علي اصلا براى خانوم تهرانى تنها چيزى كه مهم نيست همين ريزش كاربر 

قطارى سمت خدا میرفت،هم مردم سوار شدند،وقتى به بهشت رسیدند همه پیاده شدند یادشان رفت مقصد خدا بود نه بهشت.
این سایت سالهای قبل واتفاقا خیلی پرتنش تر و..رو هم دیده!وتاپیک های انتحاری وپراز کنایه ونقد اما هیچ وقت اینگونه نظرات مسولان تحمیل نشده خانوم تهرانی عزیزشما دوست دارین اینجا فقط داستان زندگی بگن واز مسایل رختخواب و دعواهای زرگری و...خیلی از ماها اینجا برامون تعبیری ورای این مسائل داشته.تدکری از فیل ترینگ و... باشه که مطمینا نمیاد چون اینقدر اقایان روی هم رو سیاه کردن !واینقدر کانال وپیج هست که اینجا گلستانش هست.من ترجیح میدادم مادران وزنان کشور از برخی مسائل اگاه باشن وآگاهانه تصمیم بگیرن.اگر چنین تصمیماتی که گرفته اید بخاید مصرانه روش بایستید با این وضعیت سایت جدید کاربرات زیادی ریزش میکنن!

به نظر میرسه انتظارشون از زن و تفکرش به همون تختخواب و رختخواب و بشور و بپز متاسفانه محدود میشه وگرنه خیلی زشته به خدا. ما مادران آینده نمیتونیم راجع به فضای جامعه ای که قراره بچه هامون توش بزرگ شن اظهار نظر کنیم وای بر ما...

همينجور كه حرفتو توهيناتو به همه ميكي و توقع داري كسي بهت چيزي نگه تو هم اصلا در جايگاهي نيستي  كه بخاي تهديد كني و با كسي كاري داشتي باشي

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی

چقدر بررسی هاتون طول داره 

یه طراح سایت درست بیارید یکی که ترم اول نباشه 

سایت زودتر درست میشه نه؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

خانم تهرانی یه جوری حرف میزنید انگار از بالا دستور دادن خانم های نی نی سایت در مورد انتخابات تبادل نظر نکنن 

اینکه مسئولین سایت نمیتونن سایت و کنترل کنن تقصیر به گردن نهاد های دولتی و امنیتی و فیل ترینگ نندازید

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...
2810