2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست
من راجع به عقاید شخصی هیچکس تفتیش نمی کنم،کاردرستی نیست

الان ايا من شما رو تفتيش عقايد كردم؟! كلا ميگم صحبتهاي قبلتون و حرفاي الانتون با هم تناقض داره و نظرم نسبت به شما عوض شد

الهي وربي من لي غيرك...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی حیال بابا بچه ها برین رای تون وبدین.....نظرافرادعوض نمیشه هرکسی نظرخودشوداره..انقدرم توهین نکنین تندروهم نباشین بوس بوس

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

کاری به الان خانوم پروفسور ندارم 

کلی میگم چون ایشون گفتن تو ذهنم بود میخواستم خیلی وقته بگم یادم افتاد

جمله ی بهم حمله نکنید خیلی توهین آمیز مدام تو سایت بهم میگید دورازجون مگه حیوان درنده ایم که بخواهیم بهم حمله کنیم؟یا جنگوی کوهستانیم؟اصلا ادبیات خوبی نیست

حلما، الان کدوم تاپیک فعاله؟

رفتم الان اومدم پست شما رو دیدم 

اون موقع که پست گذاشتم تاپیک فعال بود الان رفتم دیدم حذف شده بودن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
بعد میگن برین تخقیق کنین تبادل نظر کنین رای بدین نی نی سایت ممنوع کارناوال ممنوع همه چی ممنوع موفق باشید کی میگفت تاثیر نداره این بحث ها من همینجا تصمیم گرفتم به اقای روحانی رای بدم

قربونت عزیزم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
عاشق پستاتم

❤❤❤❤❤

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
2810