2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها

همه شما اینجا یا همسرین یا باردار و یا مادر و باید روحیه شاد و اروم داشته باشین و این تاپیک ها نه تنها کسی رو برای برگشت از نظرش متقاعد نکرده بلکه باعث تحلیل رفتن رو حیه مونم شده 

من دقت کردم دو نفری که تو اینجور تاپیک ها بهم پریدن تو یه تاپیک در مورد مشکلات فردی یا بچه و ... چقدر با محبت همدیگه رو راهنمایی کردن و یا دلداری دادن خوب چه اصراری دارین باشن؟ وظیفه ماها بعنوان ایرانی حاضر شدن سر صندوق رای هست و همه حق انتخاب رای دارن و کانال های زیادی برای شناختشون هست خودشونم ستاد تبلیغاتی زیاد دارن

تروخدا بیاین با هم خوب باشیم  

رنگ بنفش اذیتتون میکنه؟

وای خدا همین تاپیک خانم تهرانی هم انتخاباتیش کردین...هلاکتونم بچه ها.....    

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

منظورم اینه که ازاین دست حرفای پروپوچ وبی اساس زیادزده شدکه ربطی به انتخاباتم نداره

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
خانم تهرانی یک سوال ایا رنگ بروزرسانی نشان از حمایت یک کاندیدا داره یا نه؟؟

چند وقت پیش خانوما اعتراض کردن که رنگ بروزرسانی رو عوض کنید با کلید ارسال یک رنگ هست و اشتباهیپیام میفرستیم که نی نی یارها جواب دادن بزودی رنگش عوض میشه

به فرزندانمان نماز، روزه و کینه و نفرت از اسرائیل را بیاموزیم
وای خدا همین تاپیک خانم تهرانی هم انتخاباتیش کردین...هلاکتونم بچه ها.....

حرف دل منو زدي بعد ميگن ازادي نيستا الانه كه به فحش فحش كاري بكشه بوش مياد

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
بچه هاهمه شما اینجا یا همسرین یا باردار و یا مادر و باید روحیه شاد و اروم داشته باشین و این تاپیک ها نه تنها کسی رو برای برگشت از نظرش متقاعد نکرده بلکه باعث تحلیل رفتن رو حیه مونم شده من دقت کردم دو نفری که تو اینجور تاپیک ها بهم پریدن تو یه تاپیک در مورد مشکلات فردی یا بچه و ... چقدر با محبت همدیگه رو راهنمایی کردن و یا دلداری دادن خوب چه اصراری دارین باشن؟ وظیفه ماها بعنوان ایرانی حاضر شدن سر صندوق رای هست و همه حق انتخاب رای دارن و کانال های زیادی برای شناختشون هست خودشونم ستاد تبلیغاتی زیاد دارنتروخدا بیاین با هم خوب باشیم

من که هیچکدومو ندارم ولی لایک😊

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...

در ضمن خانم تهرانی گفتن ایجاد تاپیک با موضوع انتخابات ممنوع است

میشه بدون موضوع انتخابات هم 

بحث کرد😊 مثلا همینجا تو تاپیک 

ممنوع است

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

من به رنگ بنفش جسارت نکردم  

لطفا حمله نکنید اینجا هم 

اینجا دیگه تاپیک ریاسته یکم محترمانه تر لطفا

سوالی تو ذهنم بود که پرسیدم الان نکنه اینم یعنی طرفدار احمدی نژادم

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 

اصلا سبز  با بنفشششش جواب میده

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
کاربران محترمبعد از دیدن این همه توهینها یک چنین تصمیمی گرفتم. قبلش بحث رو آزاد گذاشته بودیم. متاسفانه خودتون رعایت نکردید. اگر قرار به حذف پست نا مناسبی از داخل این نوع تاپیکها باشه دیگه هیچی از تاپیک باقی نمیمونه. نی نی یار بارها به دوستان تذکر دادند آنا رعایت نمی کنید

منم هیچ تذکری ندیدم تو تاپیک ، توهین ها از جانب چند تا کاربر محدود بود شما به جای نگاه کردن و بعد تعطیل کردن کل تاپیک قطع دسترسیشون می کردید تا فضای تاپیک رو متشنج نکنند و پست هاشون ادامه پیدا نکنه .

یا رَب نظر تو برنگردد ...
2810