2777
2789
عنوان

ایجاد تاپیک درباره انتخابات ممنوع است

| مشاهده متن کامل بحث + 9518 بازدید | 344 پست

خانم تهرانی ، این جزو قوانین فروم نیست که مدیریت به کاربران احترام بذاره و پاسخگوی اعتراضاتشون باشه؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه هر جناحی فقط تو گروه خودش صحبت کنه خوبه.چون هدف تبادل نظره.اونجوری دعوا میشه

از رو مدرک ومنطق صحبت کنیم نه از روی لج بازی دعوا نمیشه

در برابر تمام اعمالم،گفتارم و کردارم در محضر یگانه هستی باید پاسخگو باشم.پس به گونه ای باید عمل کنم که  سرفراز باشم.دنیا فانی شدنی ست.

کاربران محترم

بعد از دیدن این همه توهینها یک چنین تصمیمی گرفتم. 

قبلش بحث رو آزاد گذاشته بودیم. متاسفانه خودتون رعایت نکردید. اگر قرار به حذف پست نا مناسبی از داخل این نوع تاپیکها باشه دیگه هیچی از تاپیک باقی نمیمونه. نی نی یار بارها به دوستان تذکر دادند آنا رعایت نمی کنید

سلام خانم تهراني ، روزتون بخيرمن از سال ٨٩ عضو فعال سايت خوب شما هستم ، مطمئناً با بررسي متوجه ميشيد نه اهل جنجال هستم ، نه تا به حال حركتي بر خلاف قوانين سايت انجام دادم .حتي در تغييرات سايت هم سعي كردم صبور باشم و به سايت دوست داشتنيم زمان بدم .اما امروز واقعا دلم از شما شكست ، يعني تنها حسم دلشكستگي از بانويي ست كه حس ميكنه زنان در سرزمين كوچكي مثل اينجا هم حتي حق حرف زدن  در مورد مسايل روزجامعه ندارن .من تنها در يك تاپيك انتخاباتي كه خانم صهبا زدن يك كامنت گذاشتم و تا به حال بحثي در اين مورد نكردم ، منظورم اينه كه ايجاد تاپيك انتخاباتي يا عدم ايجاد اونبراي منِ نوعي اثري نداره ، چون در بخش هايي ديگه از جامعه ميتونم و اين امكانرو دارم كه در اين زمينه فعال باشم .اما دلنگران زناني هستم از ميهنم كه شايد اينجا تنها روزنه اي باشه براشون برايگفتگو ، براي مشاركت ، براي آگاهي ..و شما به عنوان يك زن عملا با اين تصميم داريد اين مطلب رو القا ميكنيد كه ما درمورد مسايل مهم كشور حتي حق حرف زدن نداريم .تا به حال در فرومي كه اقايان باشن كسي حتي به ذهنش خطور ميكنه كه به اين مورد فكر كنه چه برسه به اينكه اجراييش كنه !متاسفم .

دریا، مرحبا

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن

خانم تهرانی  رفتار دیکتاتوری شما بسیار اشتباه و اصلن جالب نیست 

چرا نباید تاپیک برنیم و نظر بدیم؟ شما دارید ازادی بیان و از ما میگیرید فقط وهسه اینکه مدیر سایتید اومدید تهدید که قطع دسترسی میشید 

شما میتونستید تاپیک ها و افرادی که توهین میکنن و تعطیل کنید  نه اینکه با این همه خشونت بیاید حکومت نظامی ایجاد کنید هیچ وقتم جوابگو نیستید یه پست میزارید و میرید

برای رسیدن به موفقیت هیچ آسانسوری وجود ندارده مجبوری از پله ها بری ...

بچه ها تجربه نشون داده منع کردن و ممنوع شدن باعث بهتر شدن نمیشه!!!بهتر بود یکم بیشتر کار میکردن تو این دوهفته هرکی توهین میکرد تذکر میگرفت !!یا یه تاپیک یا دوتاپیک میداشتن همه همونجا حرف میزدن ک نظارت راحت تر باشه...نه ک بیان بگن خیلی معذرت میخوام 'خفه شین 'دیگه!!مضمونش اینه دیگه....

چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...
کاربران محترمبعد از دیدن این همه توهینها یک چنین تصمیمی گرفتم. قبلش بحث رو آزاد گذاشته بودیم. متاسفانه خودتون رعایت نکردید. اگر قرار به حذف پست نا مناسبی از داخل این نوع تاپیکها باشه دیگه هیچی از تاپیکاین باقی نمیمونه. نی نی یار بارها به دوستان تذکر دادند آنا رعایت نمی کنید

من توی چند تا از تاپیکها بودم،به شخصه ندیدم نی نی یار تذکری بابت اهانت به مقام اول و دوم نظام به کسی داده باشه.

من تو همه تاپیکای انتخاباتی بودم.....خداییش بعضی ها حد رو گذرونده بودن....کار به توهین به مقدسات هم کشیده شد....وقتی ما اینقدر کنترل رو صحبتامون نداشته باشیم پس همون بهتر که نزارن صحبت کنیم..... 

👫👰👨👪🌄

ولی اینکه مدیریت فقط در چنین مواقعی پیداش میشه یه پست میزاره و میره اصلا درست نیست

چرا تو جاهای دیگه پاسخ گو نیستید

(لطفا لطفا لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین ) 
خانم تهرانی  رفتار دیکتاتوری شما بسیار اشتباه و اصلن جالب نیست چرا نباید تاپیک برنیم و نظر بدیم؟ شما دارید ازادی بیان و از ما میگیرید فقط وهسه اینکه مدیر سایتید اومدید تهدید که قطع دسترسی میشید شما میتونستید تاپیک ها و افرادی که توهین میکنن و تعطیل کنید  نه اینکه با این همه خشونت بیاید حکومت نظامی ایجاد کنید هیچ وقتم جوابگو نیستید یه پست میزارید و میرید

لایک صبا

اصلا توهین هم بکنن به نظر من کسی که توهین میکنه شخصیتشو نشون میده و قضاوت به عهده دیگر کاربراست 

حتی دلیلی نمیبینم که توهین کننده ها پستشون پاک بشه یا قطع دسترسی بشن 

اتفاقا هر کس که کمی قدرت درک و شعور داشته باشه خودش خوب متوجه میشه 

پسر گلم عاشقتم 😘😘
2810