کاربران عزیز تحت هیچ شرایطی درباره انتخابات و نامزدهای انتخاباتی تاپیک یا پستی ایجاد نکنید در غیر اینصورت قطع دسترسی می شوید.
چون این بحثها هیچگاه در شرایط سالم دنبال نمی شوند و فقط توهین می کنید. ما در قوانین فروم هم متذکر شدیم توهین به شخصیتهای اول مملکت بر خلاف قوانین ما است
خانم تهرانی ، خیلی خوبه که شما اجازه نمیدین راجع به انتخابات ، تاپیک زده بشه ولی اجازه میدین یه تاپیک مفتضحی مثل روشهای همسرداری مارال اینجا به چند هزار صفحه برسه😑😑😑😑😑
بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
شادی بذار از راه برسی عرقت خشک بشه بعد شروع کن ب تو ربطی نداره من وارد کدوم تاپیکا میشم
در ضمن گویا شماهم جزو همون هایی هستین ک سپاسگذارین از این حرکت پس در مورد شماهم صدق میکنه....شما واقعا دوست نداری وارد تاپیک نشو...نه که بیای از اینکه بقیه حق حرف زدن درباره انتخابات ندارن تشکر کنی...من واقعا خطاب به شما نگفته بودم البته!
چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...
من گفتم ک حالم ازین تاپیکا ک بهم توهین میکنن و فحش میدن بهم میخوره و جز من کسی نگفت و تو شخصا ب من توهین کردی و من اجازه ب کسی نمیدم ب من بی احترامی کنه اینجا هم ارث پدر شما نیست ک بگی وارد چ تاپیکایی بشم یا نشم افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم حالت خیلی بده...باهاتون هیچ حرفی ندارم....هرجور راحتی فک کن.من واضح گفتم منظوورم شخص شما نبود!ادبیات چاله میدونیتون هم برای خودتون نگه دارین...
چشم ها غالبا سعی دارند انچه راکه میخواهیم انکار کنیم,بی پروا نشان دهند...
در ضمن گویا شماهم جزو همون هایی هستین ک سپاسگذارین از این حرکت پس در مورد شماهم صدق میکنه....شما واقعا دوست نداری وارد تاپیک نشو...نه که بیای از اینکه بقیه حق حرف زدن درباره انتخابات ندارن تشکر کنی...من واقعا خطاب به شما نگفته بودم البته!
اولا شما حرف نمیزنید فقط توهین میکنید دراین تاپیکا
و من میام سایت حالم خوب بشه ن فقط فحش و مسخره کردن ببینم
خانم تهرانی ، خیلی خوبه که شما اجازه نمیدین راجع به انتخابات ، تاپیک زده بشه ولی اجازه میدین یه تاپیک مفتضحی مثل روشهای همسرداری مارال اینجا به چند هزار صفحه برسه😑😑😑😑😑