2777
2789

با سلام و احترام

کاربران عزیز تحت هیچ شرایطی درباره انتخابات و نامزدهای انتخاباتی تاپیک یا پستی ایجاد نکنید در غیر اینصورت قطع دسترسی می شوید.

چون این بحثها هیچگاه در شرایط سالم دنبال نمی شوند و فقط توهین می کنید. ما در قوانین فروم هم متذکر شدیم توهین به شخصیتهای اول مملکت بر خلاف قوانین ما است

از همکاری شما سپاسگزارم

واای خانم تهرانی ممنون👍

اعصاب نموند برامون 😨

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیتا جان آخه این حرف زدنه

بدتر از مناظرات همه به هم توهین میکنند 

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
2805

دمتوم گرم،والا سرسام گرفتیم اتفاقا منم میخواستم تاپیک بزنم بگم بهتون خیلی ممنون،دیگه شورش دراومده بود

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

اگه کاربه توهین نکشه خوبه

اذان صبح های حیات بخش .... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
سلامپس بیزحمت تا بعد انتخابات اینجا رو تعطیل کنید یه دستی هم به سر و روش بکشید چشمامون دراومد

مگه تاپیک های که زده میشه تو سایت فقط باید درباره انتخابات باشه که حالا که ممنوع شده سایت تعطیل بشه؟؟؟؟😐😐😐

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

موافق نيستم

البته خودم تا حالا تاپيكي با اين موضوعات ايجاد نكردم

اما به نظرم بهتره تاپيكاي انتخاباتي مورددار كه توهين داره رو حذف كنيد نه همه تاپيكاي انتخاباتي رو

نظارت رو بيشتر كنيد بهتره

ممنون میشم برای شادی روح پدر عزیزم صلوات بفرستید

نمیشه که تاپیک انتخابات نباشه. نظارت بشه، تاپیکهایی تعطیل بشه و کاربری قطع دسترسی بشه که به سران نظام تهمت می زنن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آن است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن
2810