2777
2789
عنوان

معلومه فیکه؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 35 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

تابلو هایش بیش از حد سفیدن 

و اینکه کیفیتشون متفاوته 

نشون میده که دستکاری شدن 

کنار تابلو بزرگه هم قرمزه و زیر اصلی مشخصه

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نوشته روی تابلوها ینی معلومه کاملا نوشته روی تابلو ها قرار گرفته و و خود تابلو سفید بوده یا حالا خا ...

ای بابا😕😭😂

ببین به نظرت برای یکی مثلا این خبرو ببینه و اصلا ندونه قراره فیک باشه و قرار باشه همینطوز معمپلی ساده از عکسا و ببینه ازش بگذره باز اینقدر ضایع هست؟ 

اخه باز من به شما گفتم با عنوانم"معلومه فیکه" یه پیش فرضی براتون درست کردم که قشنگ بررسی کنید صحنه و اینا

بقیه این پیش فرض و ندارن به نظرتون بتز میفهمن

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
نه اصلا ضایع نیست عالیع

اخ مرسیییی قربونت😍 

لیلی نام دیگر آزادی .......دنیا که شروع شد، زنجیر نداشت ، خدا دنیای بی زنجیر آفرید. آدم بود که زنجیر را ساخت، شیطان هم کمکش کرد. دل ، زنجیر شد، زن زنجیر شد، دنیا پر از زنجیر شد و انسانها همه دیوانه ی زنجیری! خدا دنیا را بی زنجیر می خواست. نام دنیای بی زنجیر اما بهشت است. امتحان آدم اما همینجا بود، دستهای شیطان پر از زنجیر بود. خداگفت: زنجیر هایتان را پاره کنید ، شاید نام زنجیر های شما عشق است! یک نفر زنجیرش را پاره کرد، نامش را مجنون گذاشتند. مجنون اما نه دیوانه بود و نه زنجیری. این نام را شیطان برای او گذاشت. شیطان آدم را در زنجیر می خواست، لیلی مجنون را بی زنجیر می خواست. لیلی می دانست خدا چه می خواهد، لیلی کمک کرد تا مجنون زنجیرش را پاره کند. لیلی زنجیر نبود، لیلی نمی خواست زنجیر باشد. لیلی ماند ، زیرا لیلی نام دیگر ازادی است.
ای بابا😕😭😂 ببین به نظرت برای یکی مثلا این خبرو ببینه و اصلا ندونه قراره فیک باشه و قرار باشه همی ...

اگه یارو فقط مقاله رو بخونه بگذره و ازین مساعلم سر درنیاره له نظرم نه متوجه نمیشه

ولی اگه بخاد جزعیات دقت کنه حتما میگه این نوشته ها چرا همچینه

🤍...Guitarist 
2804
مثلا تابلو با نوشته های قرمز قشنگ مشخصه خوب

خوب نبایدم ایران باشه😂

مشخصه عکس باید یهویی باشه

نیل هستم🥹🌸دختر شمالی🩵🌱و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🫰🏻🧡سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🫧💙 مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞🌱اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🌹 کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋✨️ عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾پروفایل خودم هستم؛لطفا کپی نکنید🩶✖️

2805
تابلو هایش بیش از حد سفیدن  و اینکه کیفیتشون متفاوته  نشون میده که دستکاری شدن  کن ...

ااره کاربرام گفتن قرمز رنگا بیشتر معلوم میکنه

هعی😕😂دو ساعت نشستم اینو درست کنم چقدر کار سخایه خدایی😭😂

2801