2777
2789
عنوان

میگن اگه تو شب قدر اینکارو بکنی تا سال دیگ اونموقع حاجت گرفتی

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبل اینکه میخوای بری احیا و مسجد بنویس و لای همون قرآنی بزار که بعدا روی سرت بگیری

اسی من دعا و پول از بابت کار دیگه ای لای قرآن گذاشتم از قبل هستش اشکالی نداره بازم بزارم؟ یا قرآن باید خالی باش؟

2803
اسی من دعا و پول از بابت کار دیگه ای لای قرآن گذاشتم از قبل هستش اشکالی نداره بازم بزارم؟ یا قرآن با ...

نه اشکال نداره عزیزم اینو باید لای صفحه ای که آیه ۴۹ و ۵۰ سوره شوری هست بزاری

منم اگه میشه اسی بگو

سلام ۳تا شب قدر هست که در اون به شب زنده داری و مناجات باخدا میپردازیم که شب اول شب ضرب خوردن امام علی هست شب بعدش ایشون در بستر بودن و شب ۲۳ شهید میشن.پرونده ی ۱سال آینده ما در این ۳شب خدمت امام زمان میرسه و درشب۲۳ امضامیشه برای همین بهتره در این۳شب دعا کنیم و از خدابخوایم مقدرات خوب برامون بنویسه

2804
ببخشید ولی احیا چیه؟ من خیلی بلد نیستم این چیزا رو🥲

سلام بالاتر توضیح دادم بازم سوالی داشتی بپرس.این ۳شب در مفاتیح اعمالی داره که مهم ترینش دعای جوشن کبیر وقرآن سر گرفتن هست.این کاری که آیت الله فاطمی نیا گفتن هم انجام بده.التماس دعای خیر

2805
2801