2777
2789
عنوان

پسرا وابسته نشین

| مشاهده متن کامل بحث + 536 بازدید | 75 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2803
2804
همه میدونن برو تو اینستا میبینی ذاتتون چقد سیاهه

عزیزم گلم ذات سیاهی ک میگی  توم توش شریکی چون توم همجنس مایی توم زنی دختری دلیل نمیشه یکی خیانت کرد بقیه هم بکنن یعنی خودت خیانت میکنی؟؟ خب نمیکنی دلیلم نمیشه همه بکنن ک اومدی اینجا فش میدی اعصابت خورده نینی یار تگ نکردم وگرنه میدونستم چیکار کنم

عزیزم گلم ذات سیاهی ک میگی  توم توش شریکی چون توم همجنس مایی توم زنی دختری دلیل نمیشه یکی خیانت ...

همتون خیانت کارین دیگه خسته شدم تاوان کار های شمارو منو خانوادم داریم پس میدیم و هزار جوان بدبخت گمشو لطفا

2805

همه یه جور نیستند استارتر

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
2801