2777
2789
عنوان

بچه ها نامزدم میگ خودتو شبیه محیا دهقانی کن دلم شکسته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1707 بازدید | 60 پست
به جز اون فیلم چه فیلمی بازی کرده ؟

بابا همین سوسن تو پایتخت 4

خونه ی ما دورِ دوره پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
منم همین طور هزار بار در روز تکرار میکنه خیلی خوشم میاد ازش خیلی خوشششگله تا چیزیم میگم میگه نچرال.د ...

شاید ارایش میکنی منظورش اینه هیچ ارایشی نداشنه باشی

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چرا بنظرت آدم درستی کنید؟

متوجه منظورتون نشدم یعنی چی آدم درستی کنید 

خونه ی ما دورِ دوره پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖
2804

قیافش خیلی معمولیه ولی سرچ کردم تو لباس عربی خوب دیده میشه

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

الان موضوع این نیست که این خانم بازیگر خوشگلن یا نه

این فقط صورت مسئله اس

این آقا آدمی نیست که تکیه گاه باشه

تنوع طلبه

پر رو

خودخواهه

از زندگیت کنارش بذار

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بهش بگو یا برو همونو بگیر

یا هم توام بگو من از فلانی خوشم میاد خیلی خوشگل و نچراله

قیافه خودش چجوریه

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
2805

فردا از یکی دیگه خوشش میاد و میگه خودتو شبیه این یکی کن،اگه واقعا تورو دوست داره باید همین قیافتو قبول کنه ونخواد تغییری تو چهرت ایجاد کنه،چندسالشه ،اینو فقط یه بچه می تونه بزنه ،بگو برو همون و پیدا کن و باهاش ازدواج کن من همینم که هستم

«اللهم عجل لولیک الفرج»

چطوری میتونن چنین حرف و خواسته ای رو به زبون بیارن ...

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

الان سرچ کردم دیدمش

خیلی معمولیه جذابیت خاصی هم نداره 

ولی مشکل از نانزدته هر جی خوشگل هم باشه حرفش درست نیست

خیلی بی شعوره 

کات کن تا اعتماد به نفست و نگرفته و پیرت نکرده

ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
2801