اگه همین الان بهت بگن که یه آرزو کن و ما بدون کم و کاستی براوردش میکنیم،اون ارزوت چیه؟یا اگه بتونی یه مرده رو زنده کنی،کیو زنده میکنی؟
خودم بابابزرگم.خیلی بهش وابسته بودمو ۵ ساله که از دستش دادم😔🖤
خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
از ساختمون خانواده همسرم بریم.. طعم استقلال و بچشم...
خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
خدایا خودمو به خودت میسپارم🦋آقایون محترم سایت،لطفا در خواست دوستی ندین...🙏🏻میشه برای رسیدن به اونی که میخوام یه صلوات بفرستی؟(هروقت فرستادی بگو منم برات بفرستم♡)❤
هیچ آدمی مرده نیست چون هیچ کسی از بین نمیره و اصلا مرگی نیست و همه زیر سایه ی رحمت خداییم.....آرزو دارم همه این حقیقت زیبا رو ببین که تموم دنیا برای خوشبختی و سعادت ما خلق شده و هیچ چیزی به ضرر ما نیست..
آرزوم میکنم بتونم 100000000 آرزوی دیگه داشته باشم و برآورده بشه
عجبب 🙄
چه سیاستی ...
کاربر آقا 🙋 «دانشحو حقوق » «علاقه مند به طبیعت ، فیلم ، موسیقی ، کتاب » «نویسنده مورد علاقه ام : چارلز دیکنز ». «بازیگر : کیلین مورفی ،دیکاپریو ،کیرا نایتلی ». «خواننده : استاد شجریان ، حمید هیراد عزیزم ». « اگر سوالی در زمینه معرفی فیلم ، موسیقی ، کتاب و.... داشتین خوشحال میشم بتونم کمک کنم 😊»