بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حس میکنم خدا صلاحمو میخواسته اون بنده خدا هم ازدواج کرده زندگیشم خوبه منم ک راضیم ولی مطمئنم ما دوتا باهم سازگار نبودیم...خدا خودش بهتر صلاح جفتمونو میدونست...
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟
فامیله؟؟مال من غریبه بود ولی دلم تنگه گاهی وقتا خوابشو میبینم بهم میریزم
ن غریبس ولی تویک محله ایم در کنار شوهرم ک خاسته باشم مقایسه کنم هیچه اون ولی دلم یه جوری میشه دلم نمیخاد این حس وقت میبنم داشته باشم دلم مخاد ازش متنفرباشم
۲۲سالمه چندروز دیگه تولدمه!نه فشار خانواده کم و بیش بود هعی خیلی مشکلات بود یکی دوتا نیست ما خیلی فرق داشتیم من تر سیدم دوسال ازم کوچیکتر بود زیبایی خودشو داشت و خیلی ها بهش پا میدادن متاسفانه من نامزد کرده بودم وجداشده بودم اگه تحقیقات میومدم خانوادش میفهمیدن تفاوت فرهنگی سربازی نرفته بود وعکاس ودانشجو بود!خیلی مشکل بود