2777
2789
عنوان

شقاق مزمن

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 62 پست
بله 

برای نفخ و دلپیچه من از چنتا چیز استفاده کردم میگم تست کن عزیزم اول دایمتیکون میخوردم که خیلی اثری نداشت یعنی تقریبا صفر، بعد یه نفر گفت قطره کارمینت خیلی خوبه گیاهیه گرفتم الان یه ماهه روزی یه بار یا ۲ بار قبل از غذا ۴۰ تا قطره میریزم تو یه استکان آب میخورم تقریبا دیگه دلپیچه ندارم و نفخم خیلی معمولی شده و البته این قطره رو یبوستم اثر داره یعنی بهترش میکنه قبلشم ژری لاکت میخوردم که پروبیوتیکه اون تازه دل دردمو بیشتر کرد یه مدتم رازیانه خوردم گفتن هورمونا رو بهم میریزه دیگه نخوردم اما اونم خوب بود فیبرم داره برا یبوست خوبه

من ‌پوستم خیلی نازک شده و نمیتونم از هر دارویی استفاده کنم در کل خیلی سوزش دارم امروز زینک استفاده ک ...

عزیزم هر دردی یه دوره ای داره بالاخره باید خوب بشیم یادمه یه بار یه نفر کفشمو تو باشگاه پوشید واسه شوخی بعد که پسش داد و پوشیدمش فرداش کف پام پر از زیگیل شد یک سال درگیرش بودم همه راهها رو امتحان کردم تا بالاخره خوب شد ولی خیلی اذیت شدم دردی نداشتا ولی از نظر روحی خیلی آزارم میداد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما نفخ و دلپیچه هم داری؟ یا مثلا درد مقعدت به کل لگنت سرایت کنه؟

اگر التهابم بر طرف می‌شد خیلی راه درمانم آسون‌تر می‌شد متاسفانه به دلیل التهاب زیاد شیاف هم نتونستم بزارم دیشب 

برای نفخ و دلپیچه من از چنتا چیز استفاده کردم میگم تست کن عزیزم اول دایمتیکون میخوردم که خیلی اثری ن ...

حتما امتحان میکنم دوست عزیز واقعا ازتون تشکر میکنم که تجربه هاتون رو در اختیارم میزارید

نمی‌دونم چجوری تشکر کنم  

برای نفخ و دلپیچه من از چنتا چیز استفاده کردم میگم تست کن عزیزم اول دایمتیکون میخوردم که خیلی اثری ن ...

من نفخم به نحوی هست که در زمانی که داره دفع انجام میشه در آخرش ( ببخشید عذر خواهی میکنم که ناچارام بیان کنم )نفخ زیاد میشه و حالت پرتاب میده به مدفوع ،

باز  هم عذرخواهی میکنم که ناچار شدم این موضوع رو مطرح کنم 

قطره کارمینت  شرکت دارو سازی خاصی داره یا فرقی نمیکنه هر شرکتی باشه ؟

جالبه چون  پسوند اسمش (مینت)میشه نعنا و گمان کنم عصاره نعنا باشه  

من فک میکردم نعنا یبوست میاره اما شما میگید برای یبوستم خوبه 

اگر التهابم بر طرف می‌شد خیلی راه درمانم آسون‌تر می‌شد متاسفانه به دلیل التهاب زیاد شیاف هم نتونستم ...

عزیزم شیاف رو بذار کف دستت مشتتو ببند صبر کن تا با گرمای دستت ذوب بشه باریکتر میشه بعد با کمک وازلین یا آد بده داخل تا بعد اینکه اگه میتونی با دکترت صحبت کن درباره قرص دافلون یا ونوویتال اینا التهاب رو برطرف میکنن البته دافلون به سختی گیر میاد و یه چیز دیگه هم هست کپسول روهمورین اونم التهابو از بین میبره ولی من خوردم باعث اسهال شد برام دیگه نخوردم ولی اون ۲ تا قرص من ونوویتال خوردم مشکلی نداشتم و ساده تر از اینا ژلوفنه که ضد التهابه اگه بتونی قبل از شیاف زایلوژل بزنی اون قسمت بی حس میشه دیگه اذیت نمیشی نگران نباش زایلوژل مثل دیلتیژل اذیت کننده نیست فقط وقتی زدی نیم ساعت صبر کن بعد شیاف بزن باز نیم ساعت بخواب بعد برو موضع رو با آب گرم بشور، راستی تو لگن آب گرم هم میشینی؟ 

حتما امتحان میکنم دوست عزیز واقعا ازتون تشکر میکنم که تجربه هاتون رو در اختیارم میزارید نمی‌دونم چج ...

قربانت عزیزم امیدوارم هم ما هم همه بیمارها شفا پیدا کنن❤️

قطره کارمینت  شرکت دارو سازی خاصی داره یا فرقی نمیکنه هر شرکتی باشه ؟ جالبه چون  پسوند اس ...

قطره کارمینت مال شرکت پورسینا هست من از شرکت دیگه ای ندیدم از همین سر کوچمون میخرم قیمتشم ۳۰ تومنه عصاره نعنا، بادرنجبویه و گیشنیزه، من واقعا قبل از اینکه اینو شروع کنم هنیشه بعد از غذا دلپیچه داشتم الان نمیدونم دقیق ولی فکر کنم یک ماه باشه استفاده میکنم ولی بعد از یه هفته استفاده واقعا اثرشو دیدم محصولات دیگه هم هست برا این مشکل حالا من اینو امتحان کردم جواب داد 

اگر التهابم بر طرف می‌شد خیلی راه درمانم آسون‌تر می‌شد متاسفانه به دلیل التهاب زیاد شیاف هم نتونستم ...

حتما حتما قبل از اینکه پماد یا شیاف بزنی و بعد از دفع توی لگن آب گرم بشین یه ۴ پایه کوتاه بذار لگنو بذار روش که به پاتو کمرتم فشار نیاد ۱۰ مین بشین تو آب گرم اون ناحیه ریلکس میشه و حتما حتما حتما از توالت فرنگی استفاده کن توالت ایرانی خیلی فشار به مقعد میاره برا شیاف نترس از فشار دادنش به داخل ببین حتی اگه خراشیده هم بشه به خاطر رد شدن شیاف همون شیافه خوبش میکنه فقط نترس با صبر و حوصله میلیمتر به میلیمتر با فشار کم بذار خودش آب بشه بره داخل عجله نکن 

عزیزم شیاف رو بذار کف دستت مشتتو ببند صبر کن تا با گرمای دستت ذوب بشه باریکتر میشه بعد با کمک وازلین ...

روهمورین حدودا ۲ هفته خوردم روزی ۲ تا 

قرص مترونیدازول ۲۵۰ و ایپوبروفن هم روزی ۳ میخورم هر ۸ ساعت 

چند روزی هست پروفن رو قطع کردم شاید واسه همینه التهابم بیشتر شده 

تشت آب گرم روزی ۲ گاهی ۳ بار میشینم 

قطره کارمینت مال شرکت پورسینا هست من از شرکت دیگه ای ندیدم از همین سر کوچمون میخرم قیمتشم ۳۰ تومنه ع ...

قطره و همسرم برام گرفتن از امروز شروع میکنم نوشته بود برای اسپاسم و التهاب هم خوبه