2777
2789
عنوان

دعوای شوهرم و شوهرخاهرم...و حرف همسرم ک من شکاک شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 22 پست
شوهرم یگسعی میکنه حذف کنه ک تقریبا موفق شد...بنظر شما منظور شوهرم ازون حرف ک گف ادم مرده نیس بالاهره ...

نمیدونم، ولی بالا پایین نکن قضیه رو، بدترین حالتش رو در نظر بگیر ببین با زندگیت میخوای چیکار کنی، اون آدم عوضی رو هم کلا بزارید کنار، بنظرم به تو هم چشم داره اسی

⛔⛔اگه زیر۲۰ سال هستی تو تاپیک من نیا،نظر نده و ریپلایم نکن به هیچ عنوان..ممنون که احترام خودتو ن
وااا وردا برو خونت  کاری ب شوهر خواهرت نداشته باش رابطه ات هم صفر کن باهاش و اینکه فقط خواهرتو ...

دیشب‌میکف بیا ولی خب من ازون حرفش ک گف ادم ک مرده نیس ی گویی میخوره ترسیدم میگم نکنه ی کاربدی کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ا گه کار غلطی هم کرده باشه و الان رسوا بشه بدتره ممکنه علنا تکرار کنه  حالا که میخواد از شوهر ...

ینی ممکنه؟؟ اخ ادم اینجوری نیس...بنظرت منظور حرفش ک گفته بود ادم مرده ک نیس ی گویی میخوره منظورش حرف بود یا ی کار

دیشب‌میکف بیا ولی خب من ازون حرفش ک گف ادم ک مرده نیس ی گویی میخوره ترسیدم میگم نکنه ی کاربدی کرده

نه شک ب دلت راه نده شاید منظورش صحبت درموردشون بوده و... وردا برو سر زندگیت کوتاه نیااا

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
نمیدونم، ولی بالا پایین نکن قضیه رو، بدترین حالتش رو در نظر بگیر ببین با زندگیت میخوای چیکار کنی، او ...

چی بگم خب اخه خیلی استرس دارم اون میکف از این چیزا پیشم صحبت میکرد منم ک مرده نبودم ی گویی میخوردم ینی منظورش این بود ک حرفی چیزی میزدم یا کاری انحام میدادم

من فک میکنم مثلا اون عکس زنا رو نشون میداده و میگفته عجب هیکلی داره اینم تایید میکرده همین 

من هر وقت میرم خونه ی پدرشوهرم وقتی فیلم سینمایی میبینن پدرشوهرم به شوهرم میگه این بازیگره زن عجب چشم و ابرویی داره چقدر خوشگله مگه نه محمد؟ (شوهرمن) شوهر منم بدبخت واسه اینکه حرف باباش زمین نمونه تایید میکنه

ول کن اسی الان هدف دامادتون به هم زدنه روابط شما و همسرتونه دشمن شاد کن نشید 

من فک میکنم مثلا اون عکس زنا رو نشون میداده و میگفته عجب هیکلی داره اینم تایید میکرده همین  ...

نمیدوتم والا منم میگم شاید همین تایید کردن باشه...ایکاش همین باشه ن چیز دیگ...شما از پدر شوهرتون فاصله بگیرید...لعنت ب شوهرخاهر من لعنتتتت