2777
2789
عنوان

یک آبروریزی بزرگتر و ضربه ی قوی تر ... 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 58511 بازدید | 904 پست
سلام عزیزم متشکرم  نمیخواد هیچ کدوم رو از دست بده فکر میکنه اگر مادرش ناراحت بشه دنیا به اخر م ...

پس بهتره باهاش صحبت کنی و بگی بخاطر کارهای مادرش و ناتوانی اون در برابر مادرش پنج سال متحمل عذاب بودین و دیگه قادر به ادامه دادن نیستین.ازین جهت میگم بهش بگین و بعد تموم کنین که متوجه باشه مادرش زندگیش رو خراب کرده.

برای سلامتی پدرم دعا کنین لطفا🥲❤️
حتما دیگه کار خودشه اخه هیچکسی نمیدونست تازه چند روزه اینجا کار میکنم  ....  اره الان زنگ ...

نبخش.

ببخشی پشیمون میشی 

از من گفتن بود

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تورو خدا نبخش دیگه ،محلش نده ،،یه مثالی هست که میگن احترام امامزاده به متولیشه،،،الان این آقا آنقدر ...

دقیقا همینطوره 

امروز میگفت منبعد نمیذارم کسی اسمتو بیاره گفتم حتی مامانت؟ گفت اره هرچی بگه محترمانه جواب نمیدم نمیذارم اذیتت کنه. 

دقیقا این چرندیات بعد از به نام زدن ماشین و دیدن خونه بود. 

ته دلم گرم شد گفتم جدا پس امیر تغییر کرده... 

اما در عرض چند ساعت بدتر از قبل ناامیدم کرد 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
نیاز نیست به رئیسم پیام بدم؟  

استارتر جان

حتما بار رییست صحبت کن و توضیح اجمالی بده

ولی من سوالم اینه این آقا اینهمهههههه اومده جلو

با وجود اون خانواده ی عجیب و شدیدا کنترل گر

هم ماشین بنام زده و هم خونه ی کاملا جدا

خوب گاماس گاماس

این یعنی میخادت

حالا انتظار نداری که یهویی کامل ایده آل شه

در ضمن ،من متوجه نشدم وقتی همسرت اومد پیشتون چکار نکرد؟

شما میخواستی چکار کنه؟.

بنظر  باید مادرش رو آروم می‌کرد که بیشتر آبروریزی نشه  ، آیا اینکارو نکرد؟

شما میگی باید اونجا به مادرش میگفت مامان این حرفات اشتباهه و نگفت؟؟؟

خوب منم باشم میگم مامان آروم تر ،اینجا محل کاره و این چیزا

بنظرم همسرت خیلی مایه گذاشت ولی کافی نیست ولی برای شروع خوب بود دیگه دختر

کار زشت مادر ، قابل چشم پوشی نیست

ولی همسر در حال تلاشه از نظرم

دلسردش نکن

ولی با مادرش قاطع باش

جا داره خانواده ت گوشزد کنن

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
2805
سلام عزیزم متشکرم  نمیخواد هیچ کدوم رو از دست بده فکر میکنه اگر مادرش ناراحت بشه دنیا به اخر م ...

می‌تونست آدرس محل کارت رو به مادرش نده،میتونست مادر رو با خواهر با اسنپی چیزی بفرسته و جویای حال شما و شرایط پیش آمده محل کارتون باشه باید میموند و با رئیست صحبت میکرد و از شما رفع اتهام میکرد و به جای شما قول میداد

و در ترازوی عدالت ایشون شما هیچوقت با مادرش برابری نداری ،اهمیت تب مادرش از دور از جان مرگ شما بیشتر و مهمتره

نبخش. ببخشی پشیمون میشی  از من گفتن بود

ببخشم؟ دیگه جایی برای بخشش ندارم . 

اولین اقدامم برای فردا طلاقه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

برای محل کارت هم 

به رئیست پیام بده و عذرخواهی کن و بگو دیگه همچین اتفاقی رخ نمیده 

حتی اگه با همسرت ازدواج کنی و با خانواده اش قطع ارتباط ، بازم خانواده اش هروقت که پسرشون پیششون هست اون رو علیه تو میکنن

ذات بد نیکو نگردد ادمی

من زادگاه کوروشم آزاده ایی پر شورشم 
می‌تونست آدرس محل کارت رو به مادرش نده و در ترازوی عدالت ایشون شما هیچوقت با مادرش برابری نداری ،تب ...

اصلا درک نمیکنم به همین راحتی حرفای چندساعت پیش رو فراموش کرد؟ ادرس رو داد؟ مگه چاقو زیر گلوش بوده که بگیم مجبور بوده بده؟ 

اصلا درک نمیکنم کاش انقدر جرات داشتم تا فردا برم درخونه شون یکم من ابروریزی کنم . 

دلم داره میترکه این همه بلا و مصیبت بازم من سکوت کردم 

از دست خودم کفریم

دقیقا همینطوره  امروز میگفت منبعد نمیذارم کسی اسمتو بیاره گفتم حتی مامانت؟ گفت اره هرچی بگه مح ...

دیگه شمارت رو عوض کن ولش کن ،،آدما گاهی اشتباهی سر راهمون قرار می‌گیرند ما ک مجبور نیستیم تحمل کنیم،دیگه تحمل نکن 

الان خونه خالت هستی ؟از پدر و مادرت خبری نشد؟با کارفرمات حرف بزن و بگو ک اون زن مشکل روحی روانی داره و بگو ک دیگه تکرار نمیشه برو سر کارت

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....

ایلدای عزیز و مهربونم 

این مادر فولاد زره چرا بیخیال تو نمیشه 😢

من خورشید کوچکم دختری از جنس نور و آفتاب که دلش نمیخواد بذاره تیرگی های زمین تیره اش کنه خورشیده اما یه خورشید کوچولو که میکوشه در حد توانش به دنیا نور بده❤️
برای محل کارت هم  به رئیست پیام بده و عذرخواهی کن و بگو دیگه همچین اتفاقی رخ نمیده  ...

اگر دوباره تکرار بشه چی 🥲 

چند بار تایپ کردم و حذف کردم... چه تضمینی هست دوباره از سمت ایشون اینطور مساله هایی پیش نیاد

متشکرم عزیزم عشق؟ من عاشقی بودم که داغون شده و نمیدونه این حس تنفر مابین عشق از کجا پیدا شده؟  ...

پس تمومش کن 

شرمنده من انقد رک میگم 

الان نمیتونم احساساتی باشم 

ولی منطق و عقل همیشهههه برندس

نام کاربری فانه  شوهر موعر ندارم 😁هرچی میزدم نمیشد دیگ اینو همینطور الکی زدم شد   https://harfeto.timefriend.net/17222851450537
ایلدای عزیز و مهربونم  این مادر فولاد زره چرا بیخیال تو نمیشه 😢

نمیدونم عزیزم بخدا دیگه کم اوردم دیگه باید به چی متوسل بشم چه نذری بکنم این تقاص کدوم گناهه

ببخشم؟ دیگه جایی برای بخشش ندارم .  اولین اقدامم برای فردا طلاقه

خوب می‌کنی 

موفق باشی ایلدا 🤍

2809