2777
2789
عنوان

ترشحات قهوه ای و جنین سالم

235 بازدید | 50 پست

کاش این تعطیلات زود تموم شه سونو گفته هفته ۶ و یک روزه همچنان ترشحات قهوه ای دارم با ترس میرم wc🥺 فقط اون وقت زباد میشه دکترم بعد تعطیلات میاد چندتا دکتر دره پیت که رفتم گفت ساک خالیه دارو میدیم سقط بشه نتونستم قبول کنم شکر خدا سالمه و قلبش'میزنه شیاف و استراحت مطلق دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803

اگه ادامه داشت خدایی نکرده لکه بینیت بگو حتما سرکلاژت کنن

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤
2804
تنها چیزی که برات مضره استرسه اروم باش و استراحتت رو بکن اگر  سالم باشه مسمونه و لک های صورت ...

ببخش واضح میگم ترشحات کشدار چسپناک قهوه ای یه رگه خون هم توش دیدم کلا استراحت مطلقم

2805

چرا نمیری بیمارستان منم با همین ترشحات هی بیشتر شدنش و نادانی ی پرستار بچم از دستم رفت

برو ی بیمارستان اونجا سونوگرافی دارن

بچه قلبش تشکیل شده ؟

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین 
2801