2777
2789

بچه ها من تازه جدا شدم.فامیلامون مخصوصا پدری همشون باهم خوبن و زن عموهام ازینان که یکسره با زبون بازی دامادهاشونو کنارشون نگه داشتن و مادر من اصلا زبون باز نیس و از دور شنیدم که پشت سرمون گفتن عرضه نداشتیم دامادداری کنبم!.عروسا و دخترعموهامم کلا ازین شوهریان ک همه زندگیو توشوهربچه بچه میبینن.امسال باهیچکدوم رفتوامد نکردم اما مامانم همش طعنه میده که تو ضعیفی که خجالت میکشی رفتوامد کنی ابرومو بردی!چ ربطی داره؟خب وقتی توجمعشون قرارمیگیرم حسرت میخورم و جوشونو دوس ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدمه خودت باش هرچی دوست داری باش.ببخشید چند سالته 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

چ مادر نمونه ایی عجب.. برای جی خجالت بکشی اخه.. گناه کبیره کردی مگ خیلیا طلاق میگیرن شمام روش.. اصلا اهمیت نده

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) 
خوب کاری میکنی توفامیل پدری من زن و شوهر فامیل هم بودن و جدا شدن شوهره هم رف ازدواج کرددیگه زنه هیچچ ...

خب واقعاحق داشت چون فامیلم بودن.مافامیل نبودیم ولی خیلی دخترا رو میبینم که جدا شدن ولی تعاملاتشونو دارن.حودمو مقایسه میکنم

ضعیف بودنت کنار بزار رفت و اومد کن مگ تو دنیا فقط تویی جدا شدی کلی آدم جدا میشن

و اینکه میگن عرضه داماد داری نداشتید باید بگی داماد بی عرضه بود نتونست زنش نگه داره اتفافا ما خیلی بهش بها دادیم بی ارزش بود قدر ندونست

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

آدمه خودت باش هرچی دوست داری باش.ببخشید چند سالته 

من ۲۷سالمه.پسره ازین مظلوم نماها بود فامیلمون فک میکنن چقدذ پسر خوبی بوده و ما عرزه نذاشتیم نگهش داریم و بهش کم سرویس دادیم

ضعیف بودنت کنار بزار رفت و اومد کن مگ تو دنیا فقط تویی جدا شدی کلی آدم جدا میشن و اینکه میگن عرضه د ...

خب اخه اونا همه جفتن و من حسرن میخورم بخدا نمبگم کاش خوشبخت نباشن میگم من ک نیسم حالم گرفته میشه

شما م جدا شدی

اره  ولی خیلی سوال جواب میکنن و خیلی مثلا انگار دلسوز ادمن  من خودم خوشحالم مبرم تو جمعشون خفه میشم

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }
2810