2777
2789
عنوان

کسی هست هنوز برنج هندی بخره ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1075 بازدید | 73 پست
مثله خوب یه مثل قدیمیه که میگن مهمون خر صابخونست

چه مثل گوعه بی ادب بوده  

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پاکستانی بخرین

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
با اجازه ی استارتر  بچه ها ماشینمون تو بیابون خراب شده ، یه دعای بکنید خیلی گیریم

براتون ایت الکرسی میخونم

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
نه بابا مهمون میگن خر صابخونست بدین بخورن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
چه مثل گوعه بی ادب بوده    

اقا

تو ادبیات قدیم خر به معنای بزرگه

چرا به حیوونی که هویج میخوره میگن خرگوش؟

چون گوشش بزرگه

مهمون خر صابخونست به مثل یعنی مهمون برای صابخونه قابل احترام و بزرگواره

نه بابا مهمون میگن خر صابخونست بدین بخورن

شما خودتون جایی مهمانی نرین با این طرز فکر چون خدایی نکرده گل به خودی میشه

کاربری دست دو نفره 👒اگه زخمت رو درمان نکنی به کسایی زخم میزنی که نقشی توی زخمی کردنت نداشتن
2810