2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونجا یه معلم ۱۲ میلیون نمیگیره با ۳۰ سال سابقه مطمعن باش اونا از پس هزینه خودشون تو کشورشون بر میان ...

کشوری مثل کانادا کمبود شدید کادر درمان داره

برای همین شما اگر خدایی نکرده مورد اورژانسی داشته باشی بری اورژانس شاید نزدیک ۷ ۸ ساعت باید داخل نوبت باشی

از نظر علم پزشکی هم اصلا مثل پزشکای خودمون نیستن

من نزدیک یک سال اونجا بودم.واقعا سیستم درمانشون فاجعست.آمریکا تقریبا کمبود پزشک نداره ولی به جاش هزینه عمل برای مردم خودشون به شدت بالا

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂

هر دکتر متخصص موظفه ۲۰ دقیقه برای مریضش وقت بذاره،اونوقت اینجا دکترا تو ۲۰ دقیقه ۲۰ تا مریض میبینن شایدم بیشتر  دوسه تا مریض باهم میرن تو اتاق که مبادا یه صدم ثانیه از وقت دکتر هدر بره.

البته که دکتر با وجدانم هست.

کشوری مثل کانادا کمبود شدید کادر درمان داره برای همین شما اگر خدایی نکرده مورد اورژانسی داشته باشی ...

عزیزم قبول ولی منم پدرم به والله به خدا قسم چند روز پیش تو بیمارستان بود یه تزریقاتی نبود حالش بد بود یارو آخر تو بیمارستان به اون بزرگی داد زد یه تزریقاتی  نیست بعد رزیدنته گفت حقوقشون کمه همه اعتصاب کردن رقتن آخر مسئول یه بخش بیمارستان بعد دو ساعت اومد تزریقا انجام داد 

نمیدونم چرا اصرار دارید پزشکا بدبخت و بیچارن و درامد ندارن

خوب اره اون پزشکی که بی سواده هیچکس نمیره مطبش 

ولی اون پزشکی که از همون اول بدون سهمیه رفته دانشگاه کلی تلاش کرده تو دوران تحصیل دنبال خوش گذرونی نبوده مطمئن باشین موقع کار نتیجشو میبینه و درامد عالی داره 

دکترا بدجنسترین و خودخواه ترین قشرن ویزیت که وزارت بهداشت تعیین کرده اینا دوبرابر کردن اکثرا با بیمه ...

قانون درستی نیست، مالیاتشون زیاده. اینم باعث شده پرشکا زبر میزی بگیرن دکتری ک خواهرم رو عمل کرد نزدیک ۱۰۰میلیون ازمون گرفت توی تهران، توی بیمارستان خصوصی که با بیمه ما قراردادنداشت. اخرم خواهرم بخاطر خطای ی پزشک توی بیمارستان دولتی و پیگیری نکردن دکترای خصوصی بخاطر تشخیص اون دکتر از بین رفت.

من واگذار کردمشون ب قسمی ک خوردن چون خودم اصرار ب پیگیری داشتم و اونا نکردن.

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
دستمزد جراح اطفال از هر عملش میدونی چنده؟ کمتر از ۱۰۰ هزار تومن هزینه تمام شده ی عمل واسه بیمار؟ کم ...

هزینه اتاق عمل بیمارستان دولتی رو یا بیمه میده یا دولت از جیب دکتر که کم نمیشه 

هر دکتر متخصص موظفه ۲۰ دقیقه برای مریضش وقت بذاره،اونوقت اینجا دکترا تو ۲۰ دقیقه ۲۰ تا مریض میبینن ش ...

برای بیست دقیقه باید ویزیت بیشتری پرداخت بشه

با این تعرفه ها هیچ پزشکی حاضر نیست ۲۰ دقیقه وقت بذاره