2777
2789
عنوان

هرکس کمک کنه از ته دلم خودمو خانوادم دعاش میکنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 102 پست
عزیز دلم برای مامان سوره بقره پخش کن  و سوره تکویر بخون بعد هر آیه فوت کن بده بهشون بخورن رقی ...

ایشالا واقعا اصلا شرایطمون اوکی نیست اون سوره تکویر رو روی چی بخونم فوت کنم بدم بخوره؟

ایشالا واقعا اصلا شرایطمون اوکی نیست اون سوره تکویر رو روی چی بخونم فوت کنم بدم بخوره؟

آب

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بقران ادم خوبیه ما بهش میگیم اقا سید  اسمش مهدی هست  خیلی ادم خوب و باایمانیه  ...

عزیزم خیلی منتظرت هستم 

توروخدا هر وقت اومدب بهم بده شماررو واجبه

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
عزیزم خیلی منتظرت هستم  توروخدا هر وقت اومدب بهم بده شماررو واجبه

باشه بیاد بخدا برات میزارم 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐

منتظرتم عزیزم خیلی نیاز دارم بخدا خواهش میکنم ازت 

آقاهه پول زیادی میگیرن؟من پول زیادی تو دستم نیست😭

توروخدا خواهش میکنم جوابم بده خیلی محتاجم

منتظرتم عزیزم خیلی نیاز دارم بخدا خواهش میکنم ازت  آقاهه پول زیادی میگیرن؟من پول زیادی تو دستم ...

ره والا پول میخواد 

۱۴سالگی عاشقش شدم و باهاش فرار کردم 🙃سخت بود خیلی سخت ولی الان خیلی شیرینه زندگی کنارش تو قشنگترین اتفاق زندگیمی $🫂❤️امضای قبلم رو پاک کردن 😐
ره والا پول میخواد 

مشکلی فقط اگه لطف کنی شمارش بدی