2777
2789

درمورد باطل کردن سحر اول هم بگم که یکساعت پیش تو اون تاپیکی که ترکید داشتم بحث میکردم و کاربر تازه نیستم ۲ تبلیغ نکنید ۳ نی نی یار من فقط راهکار قرآنی میخوام نترکونیا من بنده خدارو 

اینم بگم بقره گوش کردم باطل نشد

رقیه شرعیه باطل نشد

سوره تکویر نشد

نماز باطل السحر حضرت فاطمه ی زهرا نشد

چله ی آیت الله حق شناس نشد

ختم سوره قرآن ۲۰دجز نشد

نشد که نشد که نشد

اینم بگم باز که هرچی راهکار بوده انجام دادم نشده

پیش یه سید رفتم نشد

و اینکه اونی که برام دعا مینویسه عربه و دعاهاش خیلی قویه و خیلی ماهره خواهش میکنم کمکم کنید

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این ایمان شما نسبت به این که اون عرب قدرتش از خدا بیشتر هست .. باعث میشه اون دعا براتون عمل کنه در واقع جذب میکنید

(نیاید بگید دعا رو فلان جا نوشته حقیقت داره و فلان)

هر چقدر هر چقدر اون دعا قوییی باشه)خدا از اون قوی تره .. بگو خدایا پناه میبرم به خودت ..محافظمون باش .. از شر کسانی که میخوان آسیب بزنن بهمون از هر طریقی.

اين همه كار كردي هنوز نشده مگ ميشه مگه داريم شايد چيزي نداري يه مدت از فكرش بيا بيرون

يدونه صلوات براي سلامتي پدر و مادر و برادرودخترم بفرستيد،يدونه ديگم براي بهتر شدن اخلاق شوهرم برام ميفرستيد واقعا ممنونم خير ببينيد😢اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

یا جبار206مرتبه بگو

برای باطل شدن سنگینی دعا و برگشت به سمت خود دعا نویس و کسی که میگیره سوره زلزال رو بخون به آیه ای رسیدی که اشتاتا داره 33بار تکرارش کن بعدش از خدا بخواه سنگینی دعا برگرده به خودشون و بعد ادامه سوره رو بخون

زندگی منم دستخوش دعا شد ولی این خیلی کمک کرد🌹

باید بری پیش دعا نویس باطل کنه 

خودت نمیتونی که

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون
عزیزم باید بری پیش یه ادم کار بلد برات باطل و السحر بزنه 

نیست کجا پیدا کنم یه آدم که ک لاه بردار نباشه اوضاع خیلی خوبه ک یکیم ازم کل اه برداره خیلی گشتم کاش بود

یا امام حسین وقتی صدای دسته عذای شما میاد دلم میلرزه خودت دستمو بگیر 🙂💚یا حسین یا حسین@beautyshopTRT هرکی این کانالو تو ایتا دنبال کردبگه براش دعا کنمو صلوات بفرستم
باید بری پیش دعا نویس باطل کنه  خودت نمیتونی که

نمیشناسم کسیو که شیا د نباشه 😭خیلی هم میترسم من خودم هیچی پول ندارم کلی قرض و بدهکاری و قسط ماشین و خونه یکیم کلا ه برداری کنه دیگه اوضاع داغون میشه

2810