2777
2789
عنوان

ازدواج میگن قسمته ولی دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4205 بازدید | 154 پست
مگه گفتم جاریم دروغ گفته؟؟ اصلا اونا پولدارن مارو حساب نمیکنن حتی قیافشون و یادم رفته من خبرای اونا ...

گفتین گولمون زدن، سوالم اینجاست چرا باید زندگی دیگران هر چیزی که باشه، شما گول بخورید یا نخورید؟ هر کاری میکنن برا خودشونه دیگه مگه غیر اینه؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
مگه گفتم جاریم دروغ گفته؟؟ اصلا اونا پولدارن مارو حساب نمیکنن حتی قیافشون و یادم رفته من خبرای اونا ...

عزیزم یه نگاه به تاپیک هاتون بندازید...متوجه باگها و تناقض ها میشید خوشگلم...بله قرار نیست اینجا کاری کنید کسی حرفتونو بارکنه ولی وقتی حرفاتون مشکوک میزنه طبیعیه بقیه بهتون گیر بدن

این کاربری از مرداد ۱۴۰۳ واگذار شده😁دوستای خوبم در زمینه کنکور و مشاوره هرگونه کمکی که بتونم بکنم دریغ نمیکنم🍁بنابراین هرگونه مشاوره یا کمکی نیاز دارید رو بنده حساب کنید✨🌱با آرزوی موفیقت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یه نگاه به تاپیک هاتون بندازید...متوجه باگها و تناقض ها میشید خوشگلم...بله قرار نیست اینجا کار ...

عزیزم من هرگز نمیتونم به دیگران واقعیت و ثابت کنم در جریان اینم باشید که با گول زدن مردم چیزی به من نمی‌رسه اگر پول می‌دن برم دروغ ببافم!!

https://www.karzar.net/visa امضا کنید تا افغانی ها برن
چرا هر چی میخونم بیشتر فکر میکنم دارین دروغ میگین

چی میگه این خانوم ؟من هر چی خوندم کمتر فهمیدم چی میگه

یه مختصر بگو

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

چی میگه این خانوم ؟من هر چی خوندم کمتر فهمیدم چی میگه یه مختصر بگو

دخترش پونزده سالگی فراری شده امده اهواز کارگری رستوران کرده بعد خود خوان سه زبااااان یاد گرفته استاد شده خونه و ماشین خریده تو پنج سال بعد استادای زبان تو دانشگاه هنوز مستاجرن جالبیش اینک شرف نداشته دختر خیالیشو میزنه تو سر من😂

تو حرف دهنت و نمی‌فهمی به دختر من تهمت میزنی. دختر من از تویی که تحصیلات داری موفق تره حقوقش هم بیشت ...

اره خیلی شرف داره😂 دختر کو ندارد نشان از مادر تو بیگانه خوانش نخوانش دختر 

با این پیشرفتی ک داره حواستو جم کن سر از فیلمای خاک برسری در نیاره ی وقت خالی بند

دخترش پونزده سالگی فراری شده امده اهواز کارگری رستوران کرده بعد خود خوان سه زبااااان یاد گرفته استاد ...

اره رفتم کامل از اول خوندم حرفاشو

توهمه بابا جالبه حتی تحقیق نمیکنن ک دروغی ک میگن یکم ب واقعیت ببره گرنشونم نمیشه ثابت کنی

خاستم بگم بهش تو تهرون خونه خریدن ب این راحتیااا نیس خیلی گرونه،خود تهرونیا با شغل خوب نصفشون اجاره نشینن،اگرم واقعیت باشه دخترت شغلش چیز دیگس هر شب رو کاره و شب بیداری میکشه خبر نداری،باز گفتم ولش کن🤦🏻🤦🏻🤦🏻

انرژی منفیت رو برام ریپلای نکن لطفاااا،مرسی😘              👧 عاشق کتاب خوندن📖،موسیقی گوش کردن🎧و عکاسیم📸///💖🌱خدایا بخاطر همه چی شکرت

اره رفتم کامل از اول خوندم حرفاشو توهمه بابا جالبه حتی تحقیق نمیکنن ک دروغی ک میگن یکم ب واقعیت ببر ...

پرروئه  برادرای من استا کار بنایین  یکیشون ماشین سنگین داره ن اون خونه داره با چهل و پنج سال سن و این خونه داره با چهل سال سن بعد دختر بیست ساله تو پنج سال خونه و ماشین گرفته تازه ب سه زبان دنیا مسلطه تو اموزشگاهم تدریس میکنه انگار ن انگار ما هم تو همین جامعه هستیم دانشگاه رفتیم  من پنج ساله مغازه دارم  ملک از خودمه ن اجاره میدم ن پول پیش میدم  هشتم گرو نهمه بعد دختر این خونه ماشین دار شده

پرروئه  برادرای من استا کار بنایین  یکیشون ماشین سنگین داره ن اون خونه داره با چهل و ...

بیخیال عزیزم، اینقدر آدم عقب افتاده و عقده‌ای هست ک اینجا  لاف های شاخ دار میزنن و خودشونو تخلیه میکنن ؛اینقدر دیدممم اینجاااا

جالبه بعضیاشون مث این خانم حتی نمیدونه و تحقیق هم نکرده قیمت خونه تو تهرون متری چنده و لافش رو میزنه

نمیدونه همون یه زبان هم یادگیریش در سطح متوسط تو سن ۱۵ب بالا فقط با گوشی چقدر سخته چه برسه ب رسیدن ب سطح مربی‌گری

ک ایشون میگ دخترم ب سه تا زبان تو پنج سال فقط با آموزش گوشی مسلط شده

نابود ترین شهر ها هم الان توی زبانکده ها اگ مدرک دانشگاهی نداشته باشی لااقل باید دیپلم خود اون زبانکده رو داشته باشی تا ب عنوان مربی قبولت کنن چه برسه به زبانکده های تهران ک باید بیشترین سخت گیری رو داشته باشن برای انتخاب تیچر

من خودم مترجم و تیچر زبانم 

من اینجور موارد رو برای همسرم میخونم و میخندیم به میزان جهالتشون

بیخیال عزیزم، اینقدر آدم عقب افتاده و عقده‌ای هست ک اینجا  لاف های شاخ دار میزنن و خودشونو تخلی ...

چقدر خوبه ک ادمایی مثل شما هستن ک با حرف با مدرک میتونی لاف این ادمارو  رو کنی

چقدر خوبه ک ادمایی مثل شما هستن ک با حرف با مدرک میتونی لاف این ادمارو  رو کنی

خوبی از خودته عزیز🥰😘💖

ینی طرفی که میره خواستگاری بگه:فقط جنس مونث باشه بسه؟

شماخودت روت میشه رفتی خواستگاری بپرسی شاغلی یادرآمدت چنده واین حرفا.....

تو رو خدا هر کی هر طور که دوسداره با دل پاکش برام دعا کنه طلاهام بهم برگردن 😭😭😭😭