2777
2789
عنوان

ازدواج میگن قسمته ولی دروغ میگن

| مشاهده متن کامل بحث + 4205 بازدید | 154 پست
خانواده ؟؟؟ عزیزم سر عقدش فرار کرد دخترم رفت . مگه چند سالش بود؟! بچه بود..... الان ۲۰ سالشه با سختی ...

هزار ماشالله

شغلش چیه؟؟

کاش منم تهران زندگی میکردم حداقل شاغل میشدم 

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچکس از تنهایی نمرده ولی خیلی ها به خاطر بودن کنار ادم اشتباه روزی هزار بار می میرن و زنده میشن... کاش من مرده بودم و الان مجبور نبودم پله های دادگاه رو بالا پایین کنم

هزار ماشالله شغلش چیه؟؟ کاش منم تهران زندگی میکردم حداقل شاغل میشدم 

شاید باورت نشه.... ولی تحصیلاتش دیپلمه. خب؟ دیپلم تجربیه‌‌. نتونست ادامه بده خب؟؟ ولی بگو چیکار کرد؟؟؟؟ توی گوشی زبان انگلیسی ، فرانسوی، و ادبیات فارسی یاد گرفت ، همزمان ۳ تا زبان و به صورت خصوصی و توی آموزشگاه درس میده . البته مدرک نداره ولی میخواد ازمون بده مدرک بگیره آموزشگاه هم وقتی دید دخترم واقعاً بلده آزمون گرفتن واقعا لحجه اینا داره توی منطقه خوب درس میده بهش افتخار میکنم قلب مامانشه🌹❤️‍🔥 تازگیا هم داره چینی یاد میگیره

https://www.karzar.net/visa امضا کنید تا افغانی ها برن
شاید باورت نشه.... ولی تحصیلاتش دیپلمه. خب؟ دیپلم تجربیه‌‌. نتونست ادامه بده خب؟؟ ولی بگو چیکار کرد؟ ...

هزار ماشالله 

همش ۲۰ سالشه؟

من ۲۵ سالمه باید از دختر شما یاد بگیرم😍

چند نفرو باید امتحان کنه تا بفهمه  مورد خوبیه؟

دیگ بستگی به تیزبین بودنش در لحظه انتخاب هست 

که با هر آدمی وارد رابطه نشه 

حداقل خصوصیات اولیه رو داشته باشه 

مثل کار .ظاهرش 

هزار ماشالله  همش ۲۰ سالشه؟ من ۲۵ سالمه باید از دختر شما یاد بگیرم😍

۲۰ سالشه خیلی شبیه اون بلاگر هست که توی تاپیک داستان زندگیم گذاشتم و یه اشتباه تایپی کوچیک دارم تو اون تاپیک، ۱۵ سالگیش فرار کرد اما اونجا غلط املایی دارم، داره می‌ره ۲۱. منم فرار کردم ولی اشتباهم این بود نتونستم دووم بیارم بعد ازدواجم فرار کردم

۲۰ سالشه خیلی شبیه اون بلاگر هست که توی تاپیک داستان زندگیم گذاشتم و یه اشتباه تایپی کوچیک دارم تو ا ...

چطوری توی ۱۵ سالگی تنهایی زندگی کرد؟

این خیلی سخته

چه  مزیت هایی داری؟که  پسر بیاد خواستگاریت؟ مثلا شاغلی؟اجتماعی ای؟پولداری چه پوئن مثبت د ...

دیگه حالا شما پسراهم دنبال پولداری  پس دخترا حق دارن اونام بفکر پولدارباشن

همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
چطوری توی ۱۵ سالگی تنهایی زندگی کرد؟ این خیلی سخته

چاره نداشت بدبخت. الهی بمیرم براش... ۱۵ سالش بود فرار کرد رفت اهواز توی رستوران می خوابید. اون موقع تهران نیومده بود ولی وقتی تونست یه گوشی بخره شروع کرد زبان یاد گرفتن بعد رفت تهران بمیرم براش که هیچ کاری براش نکردم