2777
2789
عنوان

از شیر گرفتن کودک یک سال و نیمه

359 بازدید | 39 پست

سلام خوبین

دخترمو سه شبه که از شیر گرفتم خیلی ریزه میزس کلا به ۹ کیلو هم نمیرسه چون غذا نمیخورد مدتها بود من همش دنبالش بودم برای غذا اما لب نمیزنه فقط و فقط شیر دوست داشت به مرکز بهداشتم میگم ضعیفه وزنش کمه چون غذا نمیخوره فقط به من میگن طبیعیه وزنشم خوبه باید تلاش کنی غذا بدی و.... هب اخه اصلا دهنشو باز نمیکنه برا غذا ه عاامه ترفند زدم روش یه عالمه قطره های ویتامین گرفتم اما فایده نداشت

پستونک و شیشه شیر هم نمیگیره...

این شد که تصمیم گرفتم از شیر بگیرمش که راهی جز غذا خوردن براش نمونه

الان دو تا درد دارم یکی در عذاب وجدانه که کلی از دور و وری هام الخصوص شوهرم میگن خیلی زود گرفتی از شیر تو ظالمی و...

هر چیم میگم بابا من شیری هم نداشتم همش مثل آب بود تازه خیلی کم هم بود بچه سیر نمیشد و احتیاجی نداشت و...

یکی هم درد سینمه که داره منو میکشه بزرگ و سفت و دردناک شدن حتی نمیتونم درست بخوابم 

حالا چیکار کنم؟؟ خیلی حالم گرفتس

هیچکی منو درک نمیکنه همه فکر میکنن برای راحتی خودم از شیر گرفتمش اما خدا شاهده بیشتر برای خودش بود که اصلا لب به غذا نمیزنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چقد مثل منی پسر منم ۱۸ماهشه ۹/۵وزنشه نمودارش پایین نرماله 

و غذا نمیخوره وابسته ب شیره دکتر بمن گف از شیر بگیرش تا الان دلم نیومده 

و اینکه یهو گرفتی کار استباهیه باید هر هفته ی وعدهشو میگرفتی تو ی ماه هم سینت درد نمیگرفت هم اینکه بچه اذیت نمیشد 

ابجی منم بچم غذا نمیخورد چند روزه از شیر گرفتتش

۱۸ ماهشه 

اونم خیلیی عذاب وجدان داره نگران نباش عزیزم کاره خیلی خوبی کردی بعدش هم خودت راحتی هم بچه

تو اوج تاریکی به دنبال نور... ✨

منم پسرم یکسال و نیم بود از شیر گرفم.دخترم الان یکسال وچهاماهشه قصد دارم دوسه ماه دیگه از شیربگیرمش ک یه وقت از جانب پسرم عذاب وجدان نداشته باشم😅

البته پسرم مثلدخترتون اصلا غذانمیخورد مجبور بودم ولی خوب دخترم خداروشکر خوبه 

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊

دختر منم ۱۸ ماهشه میخوام از شیر بگیرم غذاش خوبه فقط بی نهایت آویزون منه تو هر شرایط شب و روز ندارم از دستش

تو این دو روز دخترت چطوره‌ خیلی بی قراره؟ 

به حرف بقیه توجه نکن پروسه از شیر گرفتن همینحوریش برای مادر و بچه احساسیه بقیه نباید دیگه نیش بزنن

مامانها بچه رو از شیر میگیرن خودشون عذاب وجدان میگیرن دیگه نیازی به حس بد دادن دیگران ندارند

برای غذا خوردن لطفا دنبالش راه نیافت و اصرارش نکن. کم کم خودش عادت می‌کنه بشینه یه جا بخوره

منم مثل شمام امشب شب دومه که از شیر گرفتمش 

یه درد عذاب وجدان دارن بهم میدن دور و وری هام مخصوصا شوهرم و درد سینه خدا به روز هیچ کس نیاره 

دیشب پدر هر دو ی مارو درآورد و چقدر با شوهرم تابش دادیم خدا امشب رو به خیر کنه

وای چقد مثل منی پسر منم ۱۸ماهشه ۹/۵وزنشه نمودارش پایین نرماله  و غذا نمیخوره وابسته ب شیره دکت ...

دختر من اصلا جوری نیس بشه کم کرد

شبو و روز دراز بکشم‌ یا بشینم یکسره میاد لباسمو میده بالا ندم جیغ و هوار میکنه