2777
2789

سلام دخترم یکسالشه وقتی بیفته و گریه شدید کنه درحد چند ثانیه کلا نفسش قطع میشه ازحال میره چشاش یکم کج میشه دهنشم کبود میشه 

بعد هی میگم این بچه رو ببربم دکتر ببینیم چرا اینجوری میشه اطرافیانم مثل شوهرم مامانم و... میگن تو الکی حساسی 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

امروز تو حیاط مامانم بودیم افتاد اینم بگم کلا خیلی میفته ک البته همه بهم میگن همه بچه ها اینجورین میفتن ولی بچه اولم اصلا اینجوری نبود 

خلاصه افتاد دوباره چند ثانیه اینجوری سد مردم و زنده شدم فوت کردم تو صورتش تابرگشت و نفس کشید بعدم سریع چندقطره اب ریختم تا جیغ کشید و گریه کرد صداشم دراومد اعصابم دیگه بهم ریخته

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
2804
عزیزم چند تا بچه جلو چشمم بزرگ شدن این حالات‌ رو ندیدم  البته نگران نباش فکر نمیکنم مشکل خاصی ...

واقعا باید ببرمش دکتر خیلی نگرانم میکنه😔

2805
آهن بدنش احتمالا کمه

قطره آهن میخوره اما خودم دوران بارداری کم خونی داشتم الان دیگ با قرص خوب شدم 

ببرش دکتر مطمئ بشی

باید جنگ کنم تا ببرم ولی میبرمش دیگه ازحرص خوردن هرروزم ک بهتره

2801