2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه جون خیلی خوش گذشت من برم حاضر شم برم برای آزمایشگاه زودتر تموم شه دارم میمیرم از گرسنگی

فدات مواظب خودت باش 😗

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

اینقدر تحقیر شدم اینقدر از دست داداشم کتک خوردم پله های دادگاهو بالا پایین رفتم😢

آخی 😢

نه عزیزم تحقیر اینه که کنار کسی بخوابی که بهش هیچ دلبستگی نداری 😢

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

من☹️

‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر

یه روز با خانوادم رفته بودم رستوران......دوستمم با دخترعموش اومده بود منم بعد از چند وقت دیدمش رفتم احوالپرسی کردمو بگو بخند....دخترعموش از من خوشس اومده و به دادشش میگه عکسای منو تو لب تاب دوستم میبینه باز میگه نه باید ببینمش

دخترم گنج منه حاصل رنج منه
اینقدر تحقیر شدم اینقدر از دست داداشم کتک خوردم پله های دادگاهو بالا پایین رفتم😢

آخیییی چقد سختی کشیدی الان متأهلی ؟؟؟

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

سلام نوونا جون چرا غمگینی

بي خوابم 

استرس دارم پس فردا عشقم واسه اولين بار ميره چين قرارداد ببنده واسه شروع كارش همش فكر و خيال دارم

‎تو راه انقدر خوش میگذره که میرسم باحال نی ‎استراحت تو لیست کارام نی ‎نقطه ی شروع یه روزی بوده مقصدم ‎واینمیستم فعلاً پره مخزنم ‎صاف گردنم سر بالا رو به جلو مستقیم جهت ‎تا زندم راضی نمیشم هیچوقت درخواستم یک کلمست..بیشتر