2777
2789
میلا دستم به دامنت خودم که نشد برا دخترم یکی از اون باکلاساش جور کن😂

از حالا واسش جهزیه جمع کن (نقدی باشه) 😛😂😂 پسرمو میدم بهش 

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلش که پسر و دختر شدن بچه از سمت مرداست درصد پایینیش به خانوما مربوط میشه ولی برادر شوهرامم یکیش ۲تا پسر داره، یکیش ۲ تا دختر

اما چون همسرم شدید گرمی خور بود اکثرا میگن احتمالا پسر بشه

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
همتون بچه دوست دارین 😒بر عکس من اصلا بچه دوست ندارم

من اصلا علاقه ای به بچه نداشتم همیشه با بچه ها درگیر بودم بچه داداشم با اینکه دختر بود تا اشکشو در نمیوردم اروم نمیشدم

ولی وقتی باردار شدم فهمیدم چقد بچه خوبه چه حس خوبی داشتم بچه ها 

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

من اصلا علاقه ای به بچه نداشتم همیشه با بچه ها درگیر بودم بچه داداشم با اینکه دختر بود تا اشکشو در نمیوردم اروم نمیشدمولی وقتی باردار شدم فهمیدم چقد بچه خوبه چه حس خوبی داشتم بچه ها

تو نامزدی باردار شدی؟؟؟؟ چی شد پس ؟؟؟؟  

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
میلا ترجیحا نمیخوام مامانش ایرانی باشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

من میخواستم تخفیف بدم چون دوستمی 😂😂دو طرف هندی باشه که بیشتر جهاز میگیرن ازت 😛😝😛

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

تو نامزدی باردار شدی؟؟؟؟ چی شد پس ؟؟؟؟

اره سه ماه پیش باردار شدم من تی ار ایکس کار میکنم نمیدونستم باردارم بخاطر ورزش سنگین دور جنین لخته خون گرفته بود 

از یطرف وقتی فهمیدم باردارم خیلی شوکه شدم اخه تو عقدم از ی طرف تو اسمون بودم واقعا حسه خوبیه هیچوقت این حسو تو زندگیم تجربه نکردم 

دیگه تا ب خودمون اومدیم که مجلس بگیریم برم خونه خودم سقط شد 

هنوز که هنوزه بچه میبینم نا خوداگاه گریه میکنم با این که 1 ماهه بودم ولی خیلی بهش وابسته شدم

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍