2777
2789
همینجوری آویزون بودش فکر کنم دقیقا یادم نمیاد جزییأتش دو سه سال پیش دیدم ولی خودش خیلی راحت ایستاده بودش زور میزد یهو بچه فرتی افتاد بیرون خیلی راحت

ایییییییییییی چه وحشتنااک 

چه کاریه حالا خودش دنیا بیاره

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میلا توهم یکم بگو از خودت ما پته پوتمونو ریختیم رو اب ناقلا😂😛مجردی یا متاهل؟

هم مجرد هم متأهل میشه گفت 😛😀😀نامزد دارم ولی نامزدم اینجا نیستش منتظر مجوز ازدواج هستیم 😢😢😭

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

اره راست میگی ولی من دختر خالم تک دختر بود خیلی خلا عاطفی داره ی جوریه اصلا همیشه حسرته منو خاهرمو میخوره برا همین دوتا بچه ی جنس خیلی بنظرم خوبه مخصوصا دخترا خواهر نیاز دارن حالا پسرا زیاد احساسی نیستن

منم هميشه حسرت تك فرزند ها رو خوردم اين ك دليل نميشه ...

تازه منم  خواهر دارم قربون صد تا غريبه !

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
هم مجرد هم متأهل میشه گفت 😛😀😀نامزد دارم ولی نامزدم اینجا نیستش منتظر مجوز ازدواج هستیم 😢😢😭

اخی تمامه این مراحل گذروندم دهنم سرویس شد خیلی سخته ایشالله بهم برسین هرچی زودتر از صمیم قلبم دعا میکنم خیلی سخته😢

😍تاوقتی 👄آقام👄پشتمه دنیاتو مشتمه😍

این عکسه مال کی بود بچه ها؟ اینترنتی بود یا واقعی؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
ایییییییییییی چه وحشتنااک چه کاریه حالا خودش دنیا بیاره

معروف شده لابد بعدش 😂😂این خارجکیا کارای عجیب غریب زیاد میکنن ولی خیلی جرأت دارنا 

Ask yourself if what you're doing today is  getting you closer to where you want to be tomorrow 

نه اريانه جان مورچه دوست داشت ببينه باباش براش گذاشت رو برگ داد دستش تا اروم بشينه عكس بگيريم

آخییییییییییی، جونم عزیزم  

یعنی آب از لب و لوچم آویزونه ها  

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚