2777
2789
عنوان

درد عشق و فراق و دلتنگی

126 بازدید | 13 پست

بلاکم کرده بود ماه های آخر دعواهای بدی کردیم ، من از گل کمتر بش نگفتم ، اما خوب از حق نگذریم تحت فشارش گذاشته بودم برای پا پیش گذاشتن ، کلی تحقیرم کرد بعدم بلاکم کرد و رفت ، متوجه شدم از بلاک درم آورده بعد از بیش از چهل روز ، عکسای پروفایلش اونایی کع من گرفتم ازش ، برم ازش گله کنم که چقدر نامردی 

چرا بلاک کردی 

الان چرا از بلاک در آوردی 

خواستگار برام اومده قلبم تحت فشاره ، من دلم اون نامرد عوضی رو میخواد 

برم برای بار آخر شانس رابطمون رو بسنجم؟

یا هیچ وقت بش برنگردم

نه ولش کن

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بروشانستوامتحان کن ولی منوازبلاکی درآورده بود براش پروفایل های عاشفانه گذاشتم بازبلاکم کرد😂 سروی ...

مریضن به خدا 

اگه نمیخوای پس این بازیای کثیف چیه

عوض کن اون پروفایل لعنتیت رو 

یا بذار من بلاک بمونم که ازت نا امید باشم این کاراشون چیه

مریضن به خدا  اگه نمیخوای پس این بازیای کثیف چیه عوض کن اون پروفایل لعنتیت رو  یا بذار ...

گذاشتن لای منگنه

منکه اگه نیادسراغم تاعمردارم نمیبخشمش

میکاپ آرتیست مشهد_mua

خیلی حقیرم کرده اونم من که اصلا اگه منو ببینی میگی قوی تر از این دختر نیست ، اما این خارم کرد

بزار خودش بگرد به پات بیوفته ازت معذرت بخواد و اخرش خیلی ریلکس بگو شما؟ 

غرور خودتو حفظ کن