2777
2789

بچه ها من شوهرخاهرم ی مرد عوضی هیز بشدت اهل روابط نامشروعه شوهرمنم شدیدااا باهاش دشمنه و میگ حق نداری خونشون بری یا بااین اقا حرف بزنی پریشب ی کلیپی نشون شوهرم میده ک مسخره بازی بود و توش فوش میدادن اونم فوش بد ب زنی ک هم اسم من بوده ک شوهرم باش دعواش میفته ک چرااین کلیپارواوردی.خلاصه ی دعوا راه انداحته شد من سرش کتک خوردم و اومدم قهر خونه بایام حالا دیروز شوهراجیم زنک زده ب مامانم ک حالا ک دومادت منظوروشهرمن پته ی من انداخته رو اب منم پته اون میندازم رو اب.من شدیداااا وسواسم درمورد خیانت و این چیزا قبلا ایناباهم جور بودن باهم بیرون میرفتن میگم نکنه شوهرم ی کاری کرده...ب مامانم گفتم مامان چرابم کفتی قسم خورد گفت بش گفتم مگ چی میدونی ازش گف میدونم ک مواد میکشه.من این موضوع رو میدونم خودم...شوهرمن ادم بدی نیس اگم باشه انقد زرنگ ک جلو این نمایان نکنه نمیدونم حالا راست گفته یا دروغ و اسنک مامانم دروغ گفت ک من اروم شم ینی

آروم باش خودخوری نکن شوهرت هرچقدم بد باشه به شوهر خواهرت نمیرسه اون عمدا میخواسته شوهرتو عصبی کنه بعضی آدما انگار مرض دارن

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید