2777
2789
اگه خیلی دوست داشت چرا تموم شد؟ من پیام ندادم به دلایلی اونم پیام نداد خیلی زجر کشیدم از دوریش ولی ...

اشتباه کردم بچگی کردم🥹

بعدشم از طریق دوستام حالمو میپرسید چن بار خواست باهام حرف بزنه ولی من چون به خاطر اون کارم خجالت میکشیدم جوابشو ندادم

خیلی مرد بووود خیلی

یه مدت افسرده شده بود

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

هعییییییییییییی آدم‌ داغون میشه

دقیقا یکسال بیشتر طول کشید تا به روزای عادی برگردم همین امردز بازم یادش افتادم

به هر کی جریانم و گفتم اینجا گفت اصن ارزشش و نداشته که انقد گریه و بیقراری 

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اشتباه کردم بچگی کردم🥹 بعدشم از طریق دوستام حالمو میپرسید چن بار خواست باهام حرف بزنه ولی من چون ب ...

انشاالله هر جا هست خوشبخت باشه

دقیقا یکسال بیشتر طول کشید تا به روزای عادی برگردم همین امردز بازم یادش افتادم به هر کی جریانم و گف ...

ماجرای منو اون خیلی پیچیده بود همو دیده بودیم با اینکه فهمیده بود چه اشتباهی کردم ولی به روم نیاورد بعدم گفت هیچکس مثل من دوست نداره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

ماجرای منو اون خیلی پیچیده بود همو دیده بودیم با اینکه فهمیده بود چه اشتباهی کردم ولی به روم نیاورد ...

عجب چطور تونستی تحمل کنی

حالا من میگفتم شاید از سادگیم و مهربونیم سواستفاده شد خودم و آروم میکردم 

انشاالله هر جا هست خوشبخت باشه

ان شا الله

بعد از ۴ سال هنوز فراموشش نکردم

عجب چطور تونستی تحمل کنی حالا من میگفتم شاید از سادگیم و مهربونیم سواستفاده شد خودم و آروم میکردم&n ...

خیلی حالم بد بود خیلییییییییی

ولی چه میشه کرد خودم بچگی کردم باورش نکردم فکر میکردم تهش یه رل سادست ولی اون میگفت میخام ببرمت پیش بابام بگم عروستو آوردم

اوه ۴ سال گذشته نرفتی تو رابطه؟ پس خیلی خوب بوده یا خیلی دوست داشته یا هر دوش

کلا دیگه نتونستم شده مثلا با یه پسر یکی دو هفته چت میکردم بعد بهش میگفتم نمیتونم ادامه بدمو بلاک میکردم

الان میفهمم چقد دوسش داشتم

خیلی حالم بد بود خیلییییییییی ولی چه میشه کرد خودم بچگی کردم باورش نکردم فکر میکردم تهش یه رل سادست ...

ای جان🙁 احتمالا سنت کم بوده و باور نمیکردی رابطه مجازی به ازدواج ختم بشه

کلا دیگه نتونستم شده مثلا با یه پسر یکی دو هفته چت میکردم بعد بهش میگفتم نمیتونم ادامه بدمو بلاک میک ...

میتونم درکت کنم خیلی تلخه خدا به توام کمک کنه بتونی در آینده عاشق بشی

ازش خبری نداری؟

ای جان🙁 احتمالا سنت کم بوده و باور نمیکردی رابطه مجازی به ازدواج ختم بشه

۱۷ سالم بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

دو بار دیده بودمش ولی خب چون اون تو یه شهر دیگه بود و کار داشت نمیتونست زیاد بیاد شهر ما

ولی از خودم بدم اومد چون اون زمان گول حرفای یکی دیگه رو خوردم اونو هم چن بار حضوری دیده بودم بلد بود خامم کنه ولی فهمیدم که خیلی بی غیرته ولی اون مرد بود

میتونم درکت کنم خیلی تلخه خدا به توام کمک کنه بتونی در آینده عاشق بشی ازش خبری نداری؟

اومدم اینستاشو چک کنم عکسشو که دیدم یه جوریم شد دیگه پیگیر نشدم

۱۷ سالم بود🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ دو بار دیده بودمش ولی خب چون اون تو یه شهر دیگه بود و کار داشت نمیتونست ...

فدا سرت عزیزم سنت خیلی کم بوده

2810