این محمد جواد قندی از دخترم خواستگاری کرده حالا گردن نمیگیره بیاین خودتون عکسارو ببینین قضاوت کنین
عالم همه قطره اند و دریاست حسین🖤🥀عالم همه بنده اند و مولاست حسین🖤🥀ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش🖤🥀از بس که کرم دارد و اقاست حسین🖤🥀لعنت خدا به کسی که به مقدساتم توهین کنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ببخشید خوابم برد 😁دیشب من اینا رو گذاشتم فکر کنم یکی از کاربرا زیاده روی کرده الان تاپیک زده دیشب خیلی خوردم الان چیکار کنم مستیم بپره😐😐😐😐
عالم همه قطره اند و دریاست حسین🖤🥀عالم همه بنده اند و مولاست حسین🖤🥀ترسم که شفاعت کند از قاتل خویش🖤🥀از بس که کرم دارد و اقاست حسین🖤🥀لعنت خدا به کسی که به مقدساتم توهین کنه
ینی اون تاپیک خوندم اینقدر خندیدم دهنتون سرویس منیون با اون اکانتش اومده بود جو میداد آخ شانستون زد ...
من که لو شون دادم خدا کنه کاربرا نفهمیده باشن😂😂😂😂
۲۴ اون بازو هم داره 😂 عاقا من زن مرد بی ریش و بی بازو نمیشم 😂 نمیخوام دیگه ب توافق ن ...
نه این لاغر مردنیه کوتاه هم هست بخدا ریا نباشه ته ریش دار بازو دارش گیر من اومد که از وقتی وضع مملکت این شده نصفش نمونده😥البته یه داداشم دارم بیست موها و مژه هاپر پشت دارای چاله گونه ته ریش داری بازو قد بلنده تازه قربونش برم موهاش بلند میشه یه دسته از جلوی موهاش بوره تازه چونش هم چال داره😍😍😍 ....اما نامزد داره دختر عمومه وگرنه دختره رو مینداختم بیرون تو رو میگرفتم براش😂😂😂 یه دونه هفده هم دارم که خب خیلی خوشگله ولی لاغر مردنیه هنوز ریش درنیورده چه برسه به ته ریش😂😂😂😂یه دونه پسر هم دارم پنج سالشه اگه میخوای صبر کن همینو میفرستم باشگاه بازو در بیاره عروس خودم شی😎😂😂😂😂