2777
2789
عنوان

سامسونگ واچ بخرم یا ولخرجیه؟ :/

1603 بازدید | 26 پست

موبایل و ایربادز سامسونگ دارم میخواستم ست کامل داشته باشم😂 از طرفیم شیکه ولی اهل ساعت نیستم. 

کسی اسمارت واچ داره تجربشو بگه ممنون میشم. قیمتش 9 و خورده ایه خوبه یا پول بیخوده

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

قطعا خوبه ولی خیلی ولخرجیه یه مارک ارزون تر بخر 

بخاطر مارکش میخا دیه

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوبه 

اما خب خیلی گرونه چرا ارزون نمی خری

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️

میخوام ست کنم اخه

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁

منطق من : هرچیزی که باعث خوشحالیت بشه ولخرجی نیست

منطق بابام : چه خبرهههه ۹ تومن پول این آشغالارو بدییی؟

برو با ۹ تومن یه ماشین بخر این چیه آخهههه😂

من منطق دو نفر رو گفتم تصمیم با خودته😂

تیر ماه ۱۴۰۳ من شدم ۱۸ سال اما چون اصلا بهم نمیخوره توی سایت میگم ۱۷ سالمه😁

نظرت درمورد رولکس چیه طلاییش🤣

هنر گرچه نان نمیشود اما کهنه شراب زندگیست🥂🎻نام کاربریم برگرفته از شب تولدم شب یلدا آغاز فصل زمستان آغاز برف و سرماست ولی ن ب سردی استوا ❄️☃️🌬
خوبه  اما خب خیلی گرونه چرا ارزون نمی خری

اخه نسبت به اپل خیلییی ارزون بنظر میومد. درحد چن تومن خوبه؟ 

منطق من : هرچیزی که باعث خوشحالیت بشه ولخرجی نیست منطق بابام : چه خبرهههه ۹ تومن پول این اشغالار ...

الان من خوددرگیری دارم منطق هردو نفرم😂😂 دوس دارم خرج کنم ولی میترسم بعد چن وقت خودمو فش بدم😂

بخاطر مارکش میخا دیه

باو مثلا تو ساعت بستی کسی می‌پرسه مارکش چیه 😂 بعدم ۹ میلیون برای یه ساعت منطقی نیست 

یه ساعت صفحه گرد بخره مارک شیئامی یا هایلو یا هواوی و آنر

اینا رنج متوسط مثلا خوب‌اش که هم سطح سامسونگه ۳ یا ۴ تومنه و دیگه پول برند نمیدی 

کسی هم دید فکر می‌کنه همون سامسونگ واچه😂

سردار بزرگ وارد میشود همگی سلامت باشید 🫂🫡
اخه نسبت به اپل خیلییی ارزون بنظر میومد. درحد چن تومن خوبه؟ 

خب بستگی به خودت داره اگه 9 تومن رو می تونی بدی بخر

پولش هم بستگی به جیب ادما داره 

هیچ کس اونقدر بی گناه نیست                               که بتونه زندگی دیگران رو قضاوت کنه                    پس سکوت لطفا…🖤اگه این رو میبینی میشه برای قبولیم تو کنکور دعا کنی🩷خدا صد برابر دعات رو بهت برگردونه❤️
باو مثلا تو ساعت بستی کسی می‌پرسه مارکش چیه 😂 بعدم ۹ میلیون برای یه ساعت منطقی نیست  یه ساعت ...

😂😂 نههه بخاطر این چیزا نمیخوام. کلا دلم میخواست ست کنم🤦‍♀️😂

باو مثلا تو ساعت بستی کسی می‌پرسه مارکش چیه 😂 بعدم ۹ میلیون برای یه ساعت منطقی نیست  یه ساعت ...

بابا این میخا مارک بازی کنه وگرنه ساعت گوشی ک هس