2777
2789
عنوان

نوروقران دعوایی شوهرم و شوهر خاهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 40 پست
عزیزدلم ممنوندبابت همه حرفایی ک زدی ووقت گذاشنی ممنونم...حرفات کاملا درسته‌خیلی خوب گفتی من واقعا اد ...

فداتشم منم خواهرخودت هروقت کم اوردی میتونی رومن غریبه حساب کنی فقط اینو بدون من از هرلحاظ ازشوهرم سرم از همه لحاظ عکسم پروفایلمه همین چهره هستم فقط اینجا ادیته وگرنه همینم ....خیانت مقصرش مانیستیم بی ذاتی آدماس ولی تو بهت ثابت نشد اگه همسرتون دوباره یه فرصت بهت داد با کمال میل بپذیر و خودتو اصلاح کن شما از چیزی که مطمئن نبودی این بلاسرت اومد اگه طلاق بگیری نابود میشی بهت گفتم خودت فقط میتونی بخودت کمک کنی من افسردگی حاد گرفتم چند ماه ولی خودم یاعلی گفتم بلند شدم هرروز دعای توسل و عاشورا توخونم پخش کردم برای آرامش روحو روانم و سوره مزمل طلاقم خیلی توخونم پخش کردم بابقره دلم آروم شد میگن دعای نادعلیم جوابگو ولی من امتحان نکردم نزار خیلی زود پیر فرسوده بشی دخترت به یه مادر شاد نیازداره هرروز توخونه آهنگ شاد بزار بادخترت برقص بخون بچرخ اهنگ غمگین گوش نده وخیلی چیزای دیگه بهت کمک میکنه من فقط متولد ۷۸سنم زیاد نیست ولی اندازه یه عمر تجربه کسب کردم فقط میتونم بگم خودت میتونی زندگیتو نجات بدی امیدوارم موفق بشی 💗

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
میشه ازت خواهش کنم تمومش کنی توروخدا اینقد خونوادتو اذیت نکن یچیزی بود تموم شدرف دیگه توموندی هنوزم ...

ب شوهرم پیام دادم گفتم آتو دس شوهرخاهرم داری گف ن گفتم گف پتتو میریزم رو اب گفت بگو اگ داری بریز رو اب کوتاهی نکن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب شوهرم پیام دادم گفتم آتو دس شوهرخاهرم داری گف ن گفتم گف پتتو میریزم رو اب گفت بگو اگ داری بریز رو ...

میخوای بهت کمک کنم ؟

لطفا با نظرم مخالفی ریپ نزن من نظر خودمودارم 💗بختیاری اصیل 😍 پروفایلم خودمم 💞ــــــــــــــ..ـ.ـ...........ــــــــ....ــــــــ..ــــــ.....ــ...ــ..ــ....من اگر دل بدهم دل نشکستن بلدی؟ تا ابد مال تو باشم تو نرفتن بلدی؟بلدی تکیه کنم جا نزنی رد نشوی؟ من اگر شکوه کنم دست گرفتن بلدی؟بلدی دل ببری عشوه کنی نازکنی؟ غیر از اینها تو بگو ناز کشیدن بلدی؟خواستم شاعر چشمت بشوم، پرسیدی بیتی از عشق بگو شعر سرودن بلدی؟چشم تو سوژه ی نقاشی امروز دلم بنشین پلک ،نزن خوب نشستن بلدی؟دو سه خط عشق برای دل عاشق بنویسهمه دار و ندارم تو نوشتن بلدی؟
فداتشم منم خواهرخودت هروقت کم اوردی میتونی رومن غریبه حساب کنی فقط اینو بدون من از هرلحاظ ازشوهرم سر ...

اخ عزیزدلم چقدم خوشگلی ماشاالله...مرسی خاهر خوب ومهربون...الهی دلت همیشه شاد باشه مرسی بابت راهنماییات

میخوای بهت کمک کنم ؟

نذار به یه جایی برسه که بگه گیر چه خونواده ای افتادم هرچه زودتر خودمو نجات بدم بالاخره هر آدمی یه صبری داره صبر آدما زود لبریز میشه 

بگو گلم

ولی باید سعی خودتو کنی که ای بددلی و شکاکیتو تموم کنی مدام باهاتم تا کمکت کنم اما واقعی تصمیمتو بگیری ولی اگه نمیتونی بگو که وقت دوتامون هدر نره 

اخ عزیزدلم چقدم خوشگلی ماشاالله...مرسی خاهر خوب ومهربون...الهی دلت همیشه شاد باشه مرسی بابت راهنمایی ...

فداتشم عزیزم چشای قشنگت قشنگ میبینه💗💋

ولی باید سعی خودتو کنی که ای بددلی و شکاکیتو تموم کنی مدام باهاتم تا کمکت کنم اما واقعی تصمیمتو بگیر ...

ای کاش بتونم بخدا دارو میخوردم ی مدت فق یکم بیخیال میشدم ولی بدیدلیم بود باهام مث الان ک شوهرخاهرم کفته پتشو میریزم رو اب فق میگم ینی چی اخه بخدا دلم شووورمیزنه

ای کاش بتونم بخدا دارو میخوردم ی مدت فق یکم بیخیال میشدم ولی بدیدلیم بود باهام مث الان ک شوهرخاهرم ک ...

خب اصلا یچیزیم باشه تصمیمتو بگیر یااینوری یااونوری اگه چیزی بود باسندو مدرک خودتم باشوهرت هماهنگ باش براطلاق اگه نیستم زندگیتو جم کن قبل ازاینکه چوبشو بخوری خدا داره بهت ارفاق میکنه هااا

خالی نکردم....شوهرم من کتک زد منم ول کردم اومدم کلی ازش فوش خوردم

شوهر خواهرت آدم چرتو مزخرفیه تا وقتی ک خودت پشت شوهرت نباشی همه به خودشون اجازه میدن بهش بی احترامی کنن بزار شوهرت بهت اعتماد کنه بعد اگه چیزی هم باشه خودش بهت میگه مطمن باش

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞