میشه ازت خواهش کنم تمومش کنی توروخدا اینقد خونوادتو اذیت نکن یچیزی بود تموم شدرف دیگه توموندی هنوزم معلوم نیست اون چیزی که توفک میکنی هست یاخیر ولی دیگه گذشت زندگیتو تودستت بگیر حاضری کتک بخوری هتکو توهین بشنوی ولی به این شکاک بودنت ادامه بدی؟؟ یه لحظه خودتو بذار جاش به یه گمان غلط آبروشو حراج زدی نابودش کردی این به اون درش کن بره دیگه اگه چیزی بعدا دیدی این کارو کن یه لحظه به دخترت فکر کن ....درباره اون دختر پرسیدی دخترعموش مجرد بود شوهرم میخواستش خواستگاریش رفت ندادن دیگه فهمیدم که باهمن حالا بماند که چیا بهم گذشت من نابود شدم افسرده شدم ولی خودمو جم کردم بدون روانشناسو مشاور.... شوهرم اونجور که باید ابراز پشیمونی نکرد ولی من به خاطر خودم ودخترم فراموش کردم گهگاهی بهش فکر میکنم ناراحت میشم یکم عصبی میشم ولی نمیذارم به زندگیم خللی وارد شه چون من کاری نکردم مشکل ازمن نبود ازبیشعوری این دوتابود چرا منو دخترم ضربشو بخوریم الان رابطم باشوهرم اکی از نظر جنسی و حسی ولی دیگه مثل سابق دوسش ندارم فقط یه وابستگیه که اگه ازبین بره این زندگیم ازهم میپاشه .....ببین ولی شرایط من باشما خیلی فرق داره شمااز هیچ چیزی مطمئن نیستین اونم یه اشتباه بود تو ربات چت ازت خواهش میکنم بذارش دربرابر ابرویی که ازش بردی تا مطمئن نشدی کاری نکن بخاطر دخترت خیلی گناه داره وسط شما .،دیونش کردین یه فرصت به خونوادت بده آدما معصوم نیستن اشتباه نکنن گذشته همسرتو فراموش کن همسرت خیلی مرده ....این حرکت همسر من فقط یکی از خصوصیات بدشه کلکسیونی ازبدیه ولی من بخاطر دخترم فعلا میسازم توام این کارو کن حالا که موندی ،.گذشته همسرت هرچی که بود فراموش کن پشتش دربیا بذار دامادتون هرچی میگه بگه بجهنم بدرک فک کن الان میخوای زندگی کنی یه شروع دوباره توقوی تر ازاون چیزی هستی که فکرشو کنی...
فضای نی نی سایت سمه ازاینجا کمک نخواه جز انرژی منفی برای زندگیت چیزی به ارمغان نمیاره برات ببین من هزاران مشکل دارم ولی یک دفعه اینجا دردودل نکردم خودت مدیریت کن شماطلاقم بگیری بعدی فرش قرمز پهن نکرده همشون سروته یه کرباسن چه بسا شوهرشما خیلی پوئنای مثبت دیگه ای داشته باشه امیدوارم حرفام یه تلنگر باشه برات ......