2777
2789
عنوان

جواب پیامشوو چی بدم لطفاا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 19 پست

ای بابا خیلی کوچیکی که، ببین اگه مغروره با زبونتو الکی چشم گفتن میتونی نرمش کنی ها مرد مغرور فقط دوست داره چشم بشنوه البته تو هم جوونی شاید لج کنی مشکلتون فقط خونه است حیفه بخاطر این طلاق بگیری 

نه هیچ مشکلی نیس من خونه میخوام اون نمیزار برم باخانوادش بازم بی محلی بی توجهی میکنه منودق میده

چند سالشه؟؟ 

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۱

پس احتمالا نمیخواد با شما زندگی کنه، بچتونو کی بزرگ. میکنه؟ تا ریال اخر نفقه ومهریه بگیرین

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
پس احتمالا نمیخواد با شما زندگی کنه، بچتونو کی بزرگ. میکنه؟ تا ریال اخر نفقه ومهریه بگیرین

این جلسه ببینم چی میگه

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40