2777
2789

سلام مامان شبتون بخیر

من دخترم ۲۸اسفندباید واکسن شش ماهگی میزد که رفتم بهداشت گفتن برو بعد تعطیلات بیا واکسن نداریم..

گفتم باید برم مسافرت گفتن مشکلی نیست...

خلاصه امشب برگشتم خونه و میخواستم فردا برم واکسنش‌‌و بزنم،حالا خودم همش ابریزش بینی دارم و عطسه میکنم و گلومم میخاره فک کنم سرماخوردم🤕🤧🤧دخترم علائمی نداره ولی نگرانم چی کار کنم فردا ببرمش واکسن بزنه یا نه🥺🥺

شاید حساسیت داری عزیزم 

ولی اگه میدونی سرما خوردی نبرش خطرناکه

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا ،اگه دیر بشه مشکلی پیش نمیاد؟

بپرس عزیزم ازشون 

ولی واکسن بچه من چند هفته دیر شد نشد که برم ولی مشکلی پیش نیومد

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
سلام خوبی میشه بگی چرامن بچم چهارشنبه واکسن داره بعد خودم الان علایم مریضی دارم

یه کم آبریزش داشت پسرم واکسن ۶ ماهگی هم براش زدیم، خود این واکسن توش واکسن آنفولانزا یا همچین چیزی هم داره، پسرم خونش عفونی شد، تب چهل درجه که با هیچی پایین نمیومد، پنج روز بیمارستان بستری بود، تمام بدنش سوراخ شد بابت رگ گیری، مرگو جلک چشمام دیدم آب شدم تو اون چند روز، صدبار خودمو لعنت کردم بابت زدن واکسن با اینکه با سه تا دکتر قبلش مشورت کردم

یه کم آبریزش داشت پسرم واکسن ۶ ماهگی هم براش زدیم، خود این واکسن توش واکسن آنفولانزا یا همچین چیزی ه ...

وای چ بد 

حالا بچه من از دیروز خودشم مریض شد

دیگ ان شالله میزارم علائمش خوب بشه پس

بلا از بچت دور باشه عزیزم 

ممنون عزیزم، بذار کامل خوب بشه بعد انشالله واکسنش بزن

ببخشید من دوباره سوال میکنم خیلی نگرانم اخه 

میگی از دکتر پرسیدی ینی بردیش چکاب یا فقط سوال کردی

اخه من شنبه دیگه بخوام واکسنشو بزنم ان شالله همونجا درمانگاهه میخوام چکشم بکنه 

چون ابریزش بینی داره هنوز ولی خب شنبه میشه ۹روز بعد از مریضیش 

با تایپیک شما خیلی استرس گرفتم

ببخشید من دوباره سوال میکنم خیلی نگرانم اخه میگی از دکتر پرسیدی ینی بردیش چکاب یا فقط سوال کردیاخه م ...

من از دکتر پسرم که کامل زیر نظرش بود از بدو تولد پرسیدم گفت اگه تب نداره ودر حد آبریزش هست اشکال نداره واکسنشو بزن، باز از یک متخصص و پزشک عمومی خانه بهداشت هم پرسیدیم همینو گفت، ولی خوب این واکسنه خودشو نشون داد، من جای شما بودم میذاشتم حتی آبریزشش هم کامل تموم بشه بعد واکسنش میزدم