2777
2789

یه جاری دارم اینطوریه

با خونواده شوهرمم تا حالا مشکلی نداشته

(من خودم کلی دعوا داشتم🤦🏻‍♀️)

از ویژگیش  میتونم بگم که خیلی منطقیه ...و  همه چیز و توضیح میده طوری که قانع میشی

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

افکار مثبت هم این تاثیرو داره

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه دیگه مادرم وپدرم. تا حالا بحثی نداشتن با کسی همیشه با آرامش برخورد کردن 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

اره واقعا مثبت اندیشه خیلی

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

من اینطوری ام

ادم انعطاف پذیری ام با همه میتونم کنار بیام و کسی نمیتونه حالمو بد کنه کنترل حالم دست خودمه هیچ وقت از کوره در تمیرم و قبل از اینکه خوب راجع به ماجرا فک کنم حتی عصبانی نمیشم

هر چه از دوست رسد نیکوست...
باهوشه. احتمالا حد و حدود رابطه رو نگه میداره نه با کسی صمیمی میشه نه رفتار متکبرانه داره 

دقیقا

حوصله بحث کردن ندارم 

من توضیح میدم ولی میبینم طرفم بیشعوره، میگم شما درست میفرمایید اشتباه از من بود 

کلا هم بخوام نارضایتیمو اعلام کنم به عنوان شوخی میگم که کسی ناراحت نشه

من خودم حتی اگر طرفم کار بدی در حقم بکنه فورا یه دلیلی پیدا میکنم می بخشمش باعث میشه با کسی در نمی افتم و کار بقیه برام مهم نیست ینی نمیتونن ناراحتم کنن چون فوقش میگم خب طرف بی شعوره دیگه میپذیرم و میبخشم‌

هر چه از دوست رسد نیکوست...