2777
2789
عنوان

برادرم امروز گریمو دراورد

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 75 پست
گفتم خیلی شیرین باری درنیار   دستمو کشیدم   من خودم ویار دارم هیچی نمیتونم بخورم  او ...

بارداری رو تجربه نکردم و میگن خانوم باردار حساس میشه. 

عزیزم مگه هیکلت عیب و ایرادی داره که انقدر ناراحت شدی؟! 

اعتماد بنفس داشته باش دختر خوب. 

توام بزن به شوخی.  چهارتا شوخی کن. 

اینجور وقتها خانوم یا اقا که عروس یا داماد خانواده هست نباید بخنده.  باید باخوشی تذکر بده که حرفش جالب نیست نه اینکه هی بخنده. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنش خیلی کوچولوعه  سایر پاش ۳۴   و کلا ربز نقش  خوب من از اولش درشت  بودم  ...

سایز پا ۳۴ اصلا برای زن نیست مطمئنی کوتوله نیست ؟

در ضمن بگو داداش من ناراحت بشم یا نشم بترس که تمسخر سرت میاره یا سر خودت یا نسلت حالا تو ناراحت نشیا

ن من حلالش کردم  ولی پیس خدا گفتم دمت گرم ک ب اینجور ادنا اجاره میدی  بیان  حرف بزنن ...

دو شب پیش هم داداش من زنگ زد زه خواهرم و یه مشت خرف چرت زد باش اونم تلفن رو قطع کرد بعدش رو در رو گفتش این حرفا صمیمیت نمیاره بیشتر دوری میاره 

دختره با خواستگارش قرار اشنایی داشته و اینا گفتن نباید بیرون حرف میزدن.دخوره رو دیدم اب دادمش هی میگ ...

وا یعنی پدر ندازه دختره مادر نداره بگه به شما چه..

یا خدا هم چه چیزا میشنوه

چاق نیست که بار داره خجالت نداره

آخه من زیادپیگیربقیه توضیحات نمیشم😜😜😜😜

دیگه بعضی داداشهاپیش زنهاشون جوزده میشن

زن داداش هم طفلی نمیخواددل شوهرش بشکنه ولی خب خشم خواهرشوهررومیخره

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
سایز پا ۳۴ اصلا برای زن نیست مطمئنی کوتوله نیست ؟ در ضمن بگو داداش من ناراحت بشم یا نشم بترس که تمس ...

چرا میگم ک زنش  کوچولوعه  من ۴ تای زنشمم   من سایر پام ۴۰     من درشت بودم قبل بارداریمم ولی ن اینجوری  ک   این میگه داشت  زیادش میکرد  و میگفت و با زنش میخندیدن     خونه نویی اومده بود و عید دیدنی    هیچی هم نیاورده بود  حرفاشو زد  یبار حتیدنگفت بچت مبارکه  یبار نگفت شوهرت نیی چیزی میخای یا ن و رفت