بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیزم بخشید سوالم اصلا ربطی به تاپیکت نداره من یه تاپیکی دیدم زدی شما دوسال پیش در مورد سپتوم رحم ولی قفل بود.میشه ازتون سوال بپرسم درموردش منم مشکل شمارو دارم
من میترسم چسبندگی بگیرم یا رحمم نازک بشه .چون دوتا کورتاژ داشتم.واینکه شما گفتین بعد برداشتن سپتوم یه سقط دیگه داشتین که مربوط به مشکل انعقادی بوده.ینی نمیدونستین مشکل انعقادی دارین؟دارو استفاده نکردین بخاطرش که سقط شد؟یا داروهم میگرفتین بازم ولی سقط شد؟
من پارسال دوتا سقط داشتم.کورتاژ هردو.امسال عکس رنگی گرفتم سپتوم دارم ولی خیلی بلند و ضخیم نیست .ولی ...
نظر دکتر مهمه دیگه نمیدونم ، بعد سه ماه اقدام کردم و سقطای من بیشتر بخاطر انعقادی بود چون سپتوم بیشتر تو ماههای بالا باعث سقط میشه ،اما خب باید به هر حال برداشته می شد چون از من خیلی پهن بود
نه من دارو استفاده نکردم .بله الان دارم یکی ، حفیظی عملش خوب بود ولی باز یه دکتر دیگه که رفتم ...
خب خداروشکر که دارین.من سر دومی دارو ام گرفتم ولی سقط شد.پس احتمال زیاد به خاطر همون سپتومه چون بقیع ازمایشام خوبه.من دکترم من معرفی که به دکتر پورحسین.هنوز نرفتم پیشش