2777
2789
عنوان

حلیمم بد شده گوشت شو چکار کنم حیفه

155 بازدید | 20 پست

سلام دنبه نداشتم ، به حلیمم روغن زرد زدم خیلی بدمزه شده، اصلا نخوردیم، گوشت ش حیفه ، چکار کنم ،نمیشه گوشتو در بیارم بشورم ؟؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
بله بپرسین

من پارسال دوتا سقط داشتم.کورتاژ هردو.امسال عکس رنگی گرفتم سپتوم دارم ولی خیلی بلند و ضخیم نیست .ولی دکترم گفت برداری بهتره.میخواستم ببینم شما بعد برداشتنش چقد بعد اقدام کردین ؟و دوباره سقط داشتین؟بچه دارین الان؟

2804

من میترسم چسبندگی بگیرم یا رحمم نازک بشه .چون دوتا کورتاژ داشتم.واینکه شما گفتین بعد برداشتن سپتوم یه سقط دیگه داشتین که مربوط به مشکل انعقادی بوده.ینی نمیدونستین مشکل انعقادی دارین؟دارو استفاده نکردین بخاطرش که سقط شد؟یا داروهم میگرفتین بازم ولی سقط شد؟

من پارسال دوتا سقط داشتم.کورتاژ هردو.امسال عکس رنگی گرفتم سپتوم دارم ولی خیلی بلند و ضخیم نیست .ولی ...

نظر دکتر مهمه دیگه نمیدونم ، بعد  سه ماه اقدام کردم و سقطای من بیشتر بخاطر انعقادی بود چون سپتوم بیشتر تو ماه‌های بالا باعث سقط میشه ،اما خب باید به هر حال برداشته می شد چون از من خیلی پهن بود 

سقطات چند هفته بوده

نظر دکتر مهمه دیگه نمیدونم ، بعد  سه ماه اقدام کردم و سقطای من بیشتر بخاطر انعقادی بود چون سپتو ...

یکی ۶ هفته یکی ۸ هفته.هردو ایست قلبی.من مشکل انعقادی ام دارم.سر دومی امپول زدم بازم افتاد.شما نمیدونستی مشکل انعقادی داری یا میدونستی و دارو میزدی بازم سقط میشد؟الان بچه دارین؟

2805
یکی ۶ هفته یکی ۸ هفته.هردو ایست قلبی.من مشکل انعقادی ام دارم.سر دومی امپول زدم بازم افتاد.شما نمیدون ...

نه من دارو استفاده نکردم .بله الان دارم یکی ، 

حفیظی عملش خوب بود ولی باز یه دکتر دیگه که رفتم گفت یه ذره مونده و دوباره عمل شدم 

نه من دارو استفاده نکردم .بله الان دارم یکی ،  حفیظی عملش خوب بود ولی باز یه دکتر دیگه که رفتم ...

خب خداروشکر که دارین.من سر دومی دارو ام گرفتم ولی سقط شد‌.پس احتمال زیاد به خاطر همون سپتومه چون بقیع ازمایشام خوبه.من دکترم من معرفی که به دکتر پورحسین‌.هنوز نرفتم پیشش

2801